Tak nič, ja som nedávno videl pri motoreste pod Strečnom jednu vínovú s ŠPZ PB-OLOVOvonkreuz píše:Myslím, že to bylo PB-163SR nebo RS, barva tmavá vínová (prostě více do 8C než do 4C).

Tak nič, ja som nedávno videl pri motoreste pod Strečnom jednu vínovú s ŠPZ PB-OLOVOvonkreuz píše:Myslím, že to bylo PB-163SR nebo RS, barva tmavá vínová (prostě více do 8C než do 4C).
Tak ono je známe, že 145 je krajšou sestrou 146.... Priste si neplet cisla, vypada to trapne!Jakub_mt píše:Tak ono je známe, že 146 je krajšou sestrou 145
Tvl. vždyť jsem jel z práce, tak jsem spal. Všiml jsem si tě v okamžiku, kdy jsi byl 2 metry za mnou a blikal jsi a já už jsem točil dopravaA.J.Michal píše:Dneska rano jsem potkal brzdu davidaGL...... ale jo odbocoval smer domov a asi si me ani nevsim jak jsem se za neho priritil
28. 10. 2014
Ze zdravim postarsiho kretena v 916 Spider s RZ 4H3 9707 s podlozkou Mates Auto, jehoz maly pero neuneslo, ze ho chce na 4proudovce ve meste predjet obycejnej modrej Megane.
Pak se ***** nedivte, ze si lidi o Alfistech mysli, ze jsou kreteni. I to je duvod, proc jezdim s Dodgem slusne, abych nepodporoval tyhle klise.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti