Snad jsem cestou zpět moc nezdržoval Harouse...
Podle mýmo je trať na Andrlák král vrchařskejch tratí u nás (možná ještě podobná trať Krupka-Komáří vížka), viděl jsi tam někdy třeba F3000 o MČR ? Doporučuju. Laudon vyhraje většinou ten kdo má nejsilnější motor, ne tak Ústí, tam musí mít srdce na tý úzký trati mezi stromama.Richie píše:jinak srazik byl fajn....prijelo fakt hodne alf...to jsem necekal....kdo si na Andrlaku vylezl na rozhlednu tak videl uzasna panoramatakolona do Lanskrouna byla fajn...restauracka taky v pohode, jen ta obsluhy by mela malinko zrychlit
...na trat Laudon jsem jel sam a musim vam rict ze jste udelali velkou skodu ze jste tam nejeli...je to mnohem lepsi trat nez Andrluv chlum
![]()
![]()
![]()
doufam ze ti co fotili dodaji par fotecek..
jen jeste musim vyzdvihnout Milanovu Giuliettu...to byl opravdu krasny kousek....z motoru by se dalo jist !!
a jeste pocet alf na Andrlove chlumu : 27 kousku...
to je houby...kdyz jsem byl poprve na Kunce...takovej jako mini oficialni,tak prijel jen Coyote a FranikKleofáš píše: pár dalších kluků určitě pamatují, jak nás na prvním neformálním Andrláku bylo do nějakých sedm, jestli dobře vzpomínám. Tak ještě jednou dík
Moc pekny fotky! Tahle barva se mi dycky na 150sestce strasne libyla to je takova ta menavka zejo? Kdyz jsem ja kupoval moji Alfu tak tahle zrovna bohuzel nikde nebyla jinak bych si ji taky vibral. Akorat to zadni kridlo se mi zda hrozne veliky to se mi k ni vubec nehodi.Nowis píše:sraz byl muj první a byl fakt super příště musím jet určo znova akorád musím příště začít dřív mluvit začal jsme se bavit sněkym spíš u konce:Dmám tady i nějáky video ale nic moc nejsem zrovna dobrej kameraman:Dpošlu něco richimu a třeba stím něco udělá zatím sem dám pár fotek![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti