Taky jsem na ně zespoda koukal, co je to za bastl ale když to člověk prohlídne kolem dokola, je to celkem pěkný řešení.
Co už ale jsou takový "bastly" od původních majitelů:
kabel k subwooferu...
...se spínáním od světla
Tady se zase nějak nepovedlo přidat na výpušťák těsnění.

Původně jsem myslel že je proražená vana ale naštěstí ne.
Když jsem auto koupil sedělo se mi v něm nějak zvláštně. Řikal jsem si, že to bude Clarksonovo "sitting position is suitable only for a monkey".
Hmmm

nebo je problém někde jinde?
Pak mě taky pobavilo umístění levýho klaksonu v podstatě v sání

Až za váma poletí GTV a bude vztekle troubit, tak to majitel jenom rozechvěním nasávaného vzduchu na správné frekvenci ladí vyšší výkon
Dále to jsou věci které majitelé alf pravděpodobně považují za příliš buržoázní na to mít je na autě. Třeba:
Senzor ojetých brzdových destiček,
nebo mlhovky,
správný kabinový filtr ?

I když ten držák je dost zkroucenej, takže filtr možná je správný.
A pak šla dolu po částech také přední náprava,
se vším co překáželo,
a vším co na ní drželo.

A tady bych měl dotaz k řazení: To původní má volnější a pekelně vrzající uložení pro převod krutu řadící tyče a jedno z táhel má mrtvý kloub. Řazení co se přesnosti týče neodpovídalo mým představám ohledně sportovního coupé.
V případě výměny špatných částí a seřízení je řazení táhly lepší a přesnější než řazení lanovody ? Dalo by se případně GTV upravit pro řazení s lanovody ? (řadící páka z 3.0V6 nebo 147, díly na převodovce ze 147 nebo jiné novější AR s 2.0TS)
Mno a závěrem nezbylo než odpojit motor,
a posadit ho na zem.
Tady ještě pár nevychytávek které byly dost patrné.
A pro ty kdo tohle dočetl až sem, dalších několik dotazů:

Je zapojení zapalovací lišty v pořádku ? Pořadí svíček je: VELKÁ MALÁ , VELKÁ MALÁ , VELKÁ MALÁ , VELKÁ MALÁ
Ale pořadí cívek je: CÍVKA KABEL ,CÍVKA KABEL , KABEL CÍVKA ,KABEL CÍVKA

Co bylo našroubované tady ? Je to příčka před motorem pod nárazníkem. Čidlo nárazu pro airbagy ?

Má být horní uchycení motoru takhle prohnutý ? I když to určitě budu měnit tak asi uvidím na tom novém...
A to je asi zas na delší dobu z fotek vše...