osobně už se taky těším na jarní "otvírák"

to je pravda, ale pro běžného motoristu v běžném provozu je And. Chlum příliš úzký a nebezpečný. Laudon je do rychla, je to široký a je tam pěkně vidět. Chlum má ještě lepší povrch, ale za standartních podmínek se člověk fakt sveze líp u Albrechtic, dle mě.RV147 píše:Podle mýmo je trať na Andrlák král vrchařskejch tratí u nás (možná ještě podobná trať Krupka-Komáří vížka), viděl jsi tam někdy třeba F3000 o MČR ? Doporučuju. Laudon vyhraje většinou ten kdo má nejsilnější motor, ne tak Ústí, tam musí mít srdce na tý úzký trati mezi stromama.Richie píše:jinak srazik byl fajn....prijelo fakt hodne alf...to jsem necekal....kdo si na Andrlaku vylezl na rozhlednu tak videl uzasna panoramatakolona do Lanskrouna byla fajn...restauracka taky v pohode, jen ta obsluhy by mela malinko zrychlit
...na trat Laudon jsem jel sam a musim vam rict ze jste udelali velkou skodu ze jste tam nejeli...je to mnohem lepsi trat nez Andrluv chlum
![]()
![]()
![]()
doufam ze ti co fotili dodaji par fotecek..
jen jeste musim vyzdvihnout Milanovu Giuliettu...to byl opravdu krasny kousek....z motoru by se dalo jist !!
a jeste pocet alf na Andrlove chlumu : 27 kousku...
jé děkuji za fotečky, jsem zapomněl ten foťák doma na stole, tak dík za každou fotku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti