Tak je hloub pod nulou a já z toho začínám zase šílet.
Studenej motor, auto stojí na volnoběhu. Vevnitř auta nic neslyším. Vylezu ven a někde od "předního pravého kola" nějakej trpaslík semtam klepne dvěma pětikorunama o sebe. Je to slyšet jasně a zřetelně. Nědělá to v pravidelných intervalech, ale jak ho napadne. Někdy klepne, 5 vteřin nic a zase klepne a v zápěti klepne dvakrát po sobě. Jakmile přidám plyn na 1200+, tak klepání ustane. To samé, když dojedu po cca 15 km+ dlouhé cestě - trpaslík toho nechá.
Tipuji někde něco volnějšího a se studeným nekultivovaným motorem a zimou tvrdými silentbloky to někde z vibrací přechází v klepání. Z vrchu jsem na nic nepřišel. O víkendu asi vlezu pod auto, ale garáž mám nevytápěnou, tak se mi do toho úplně nechce. Nevím, jestli je to vzrůstající zimou, nebo se trpaslík víc snaží, ale zpočátku jsem tu ťuknutí slyšel jen když jsem se na to zaměřil a teď to slyším porád.
Je mi jasný, že mi s tím nikdo nepomůže, bo to může být uvolněného cokoliv. Já se spíš děsím toho, aby to nebylo něco u rozvodů, vodní pumpy, alternátoru, či něčeho podobně fatálního při zaseknutí. Páč z tohoto prostoru to možná někde vychází