Vyjeďte si někdy do rajchu, ať poznáte jak pracuje policie. A to tam po silnicíh jezdí taky hovada.

Jsem se chtel uz nekolikrat vyjadrit ale neslo mi to zformulovat, tak uz nemusim 8)Slíma píše:k videu se nebudu vyjadrovat, bo kokoti sou oba. to bych nechal pro filozofy.
jeden moralizuje a pouziva blby argumenty a druhej je hloupej.
nicmene znacka vyse me uplne SERE. nenasel jsem na D1 misto, kde by se s beznym osobnim autem nedalo jet v levem pruhu.
pokud mam auto, ktere splnuje sirkou omezeni pro dany pruh, tak mam jet a ne to brzdit. a jeste se vymlouvat na stupidni znacku. pokud mam strach, tak uhnu a nemavam pacickama.
Tak tohle je výrok za všechny prachy. Ale to je to co jsem říkal. Nemá cenu se hádat protože někomu, kdo prostě neuznává zákony, pravidla a pak se cítí dotčen, to neobhájíš. Jen se mi líbí jak si dnešní "čecháčkové" odporují. Kupříkladu se tu řeší jak je supr, že alfa zastaví na 36 metrech a ochcavka na 40 (příklad-nevím přesná čísla z hlavy) a pak tu další napíše, že je jedno jestli jede 80 nebo 100. Ale tak ono je jedno jestli na stopce zastavim nebo přibrzdím ne? Je jedno jestli pojedu na červenou nebo ne, když je v druhým směru volno. Hele ono je i jedno jestli pojedu jednosměrkou, se vejdu. Víte co? Zrušíme zákony a značky. To je k ničemu.zmulin píše:Slíma dík za formulaci se kterou bezvýhradně souhlasim![]()
Hoši krajní nouze není jen manželka do porodnice.Můžu jet sám a vědět,že potřebuju inzulin,prasknul mi vřed,přepadlo mě krutý sraní...Nikdo k těm polišům nepřiletěl jak magor.Jel jen o trochu rychlejc a jestli mam na tacho 100,nebo 80 myslim v rámci bezpečnosti na poloprázdný komunikaci není až tak důležitý.
A s fízlama a státním aparátem je to stejný. Když si před nima každej bude špinit na paty, tím víc poroste jejich nabubřelost a tím víc si budou dovolavat.Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem – nebyl jsem přece komunista.
Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem – nebyl jsem přece sociální demokrat.
Když přišli pro odboráře, mlčel jsem – nebyl jsem přece odborář.
Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mohl ozvat.
To si nemyslím, že dáš Ivecem, to je maximální povolená šířka vozu včetně zrcátek.Slíma píše: proste to jde. od toho jsou omezeni sirky pruhu. nejmensi na D1 ma tusim 2.2m, coz je na iveco. i s negrem* co ma 1.98m sirku se da jezdit v pruhu do 2m, tak proc by fabia nemohla projet hned za tim ivecem v pruhu do 2.2m .......
vymlouvat se na debilni znacku je ubohy alibismus.
Nebyla to narážka na tebe, ale jsem rád že umíš číst a chápat textbobas píše: Wocass: cist jeste umim,dokonce trosku i porozumet textu
Pár míst na D1 v místech kde se pracuje je takových, že se sotva vejdou dva osobáky vedle sebe. Jedeš jedeš a najednou v určitém místě nějaký můstek a v tom místě se žlutá čára prohýbá tak že zužuje levý pruh, aby udržela šíři pravého z důvodu překážky (např. svodidla na můstku), pokud by jsi v takovém místě předjížděl tak se s největší pravděpodobností odřeš i s osobním autem a kdyby tam jel kamion tak tě rozdrtí, protože z druhé strany máš betonové zábrany a nemáš úniku a ten kamion tu kličku musí udělat v místě zužení.Adamsquare píše:Na videu bych označil za blbce oba.
Policajt (asi) zbytečně provokuje a druhý provokatér co se mu lepí na p*del. Za nedostatečný odstup by v německu dostal flastr až by se mu protočili panenky.
Jinak pozor na častou ceduli "střídavý provoz" kterou každý druhý blb nechápe a podobně se lepí na zadek a donucuje se předjetí.
(jen ta spodní)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host