To mě taky dycky napadne když vidim toto:Adamsquare píše:Myšlení je zadarmo, jen u nás je asi za prachy

To mě taky dycky napadne když vidim toto:Adamsquare píše:Myšlení je zadarmo, jen u nás je asi za prachy
značkou zúžení a omezením rychlosti na 80?elbandito píše:Wocass: Jak si přišel na to, že je tam ta místní přechodná úprava?
Já to zkusím najít až budu na pc. Ale pokud jsou dělaná zůžení, vystavby a jiné překážky, kde je provoz ve dvou pruzích, tak levý pruh není vyhrazen pro předjíždění ale zastává funkci klasického jízdního pruhu, jako např. ve městě.elbandito píše:Dík žes mi to vysvětlil
fernando píše:2 wocass: A proč by nesměl předjíždět? zmulin ti to napsal jasně, 80 měli možná cajti na tacháči, upřímně pochybuju, že je zkalibrovanej, aby ukazoval přesnou aktuální rychlost. Někdy si zkus jet svojí Alfou tacho 80 a podívej ať už u nějakýho radaru nebo dle GPS kolik jedeš ve skutečnosti... Tachometr je jenom ukazatel, až někdy něco spácháš a budeš argumentovat, že na tacháči jsi měl tolik a tolik, tak uvidíš, že na to ti sere pes....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti