Náhradní klíč
Re: Náhradní klíč
prečítal som si celú diskusiu a pýtal som sa preto či nemá niekto niečo nové
technológie a vedomosti idú vpred, tak prečo by sa nemohol nájsť spôsob...tak pardon

AR_159sw_1,9_JTDm_110KW__2006_dpfOFFegrOFFswirlOFF___powered_by_ALFATUNING.sk
(moje prvé)
(moje prvé)
- Kocour666
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Bud rad ze to nejde jen tak v kazdem stanku s klicema ma to i sve vyhody...Hold budes muset nasetrit na novy me to ceka taky
.A ver ze kdyby byla nejaka jina moznost najdes to tady 

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
BMW 320D E90
BMW 320D E90
Nedávno jsem se o to zajímal a psal mail do Imofy a už to začíná být celkem (v rámci možností) dostupný,takže asi si konečně během příštího roku nechám udělat druhý klíč
Nový klíč stojí 7974 Kč vč. DPH. Vzhledem ke stáří vozu byste u nás měl nárok na slevu 20%, tzn. 6380 vč. DPH.
Přeji hezký večer.
Lukáš Havlas
vedoucí servisních služeb
IMOFA, spol. s.r.o.
Milevská 2
Praha 4, 140 00
Nový klíč stojí 7974 Kč vč. DPH. Vzhledem ke stáří vozu byste u nás měl nárok na slevu 20%, tzn. 6380 vč. DPH.
Přeji hezký večer.
Lukáš Havlas
vedoucí servisních služeb
IMOFA, spol. s.r.o.
Milevská 2
Praha 4, 140 00
Alfa Romeo 159 Sportwagon 9/2006 88kw High (DPF off,EGR off,Chip on - Díky Autoscan.cz)
EX: Seat Ibiza 1,5 system Porsche r.v.1990
Škoda Felicia 1,3MPI,r.v.1999
EX: Seat Ibiza 1,5 system Porsche r.v.1990
Škoda Felicia 1,3MPI,r.v.1999
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Da sa nejak zistit, ci kluc je uz nakodeny, alebo je "clear" ? Manzelka ma k autu 2kluce, jeden samozrejme nereaguje, a vyzera ako novy, nikdy nepouzity. Ci je cisty alebo len z auta ineho a kluc sa proxste nepouzival. Pred nejakym casom si davala v alfe zistovat aj code, ale teraz ked sa snazila ho najst tak nic
Nieke sa zapatrosil

EX: Alfa Romeo 75 2.0TD
EX: Hyundai S Coupe GT 1.5T
EX: Alfa Romeo 75 2.4TD
Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
Baterku jsi kontroloval?
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ano ano, ako prve samozrejme. Auto je dovoz, vlozka vo dverach bola poskodena takze sa nedalo zistit ci vobec aj kluc ktory teraz funguje, planzeta ci vobec pasovala, vlozka je uz vymenena a planzeta tiez. Ten druhy kluc vyzera navonok skutocne ako neovy, nepouzivany. ALe to ci je clear mi zial potvrdia asi len v alfe, zejo. Jo a btw, keby bol ten kluc cisty, a podari sa najst code key ktory poskytla pred casom alfa(za poplatok), tak nakodenie je stale nutne v alfe?
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
Imo snad někdo dokáže, ale co mi psali z autorizaku, tak ty klice chodí už hotové z Itálie
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
a taak, takze to vedia len spagetaci. No, preventivne si zavolam do alfy, co mi povedia. Ono vlastne, pokial by ten kluc aj bol cisty, predpokaldam ze by ho domna na nakodenie nevzali, ale musel by byt cely od nich. A keby aj , tak uspora by bola tak cena kluca co je kolko, 20-30e... 

Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
Ale zas někdo tu koupil na 147 dva čisté klice a naprogramovali mu to, tak uvidíš...
Ahoj, tak jsem také řešil jen jeden klíč pro mojí AR159, náhradní klíč je nezbytnost, hlavně na dovolené 1200km od domova se rozhodně líp spí..
V IMOFA mi řekli 6500! tak jsem prostě zkusil chlápka ve stánku s nápisem AUTOKLICE a po 20 min laborování mám klon čipu! planžeta nebyl vůbec problém a u náhradního klíče na "dálku" kašlu, hlavně že se dostanu do auta v případě ztráty orig klíče a nastartuju! celkem to vyšlo 1500,-!
Nicméně nevíte kdo by měl na prodej klíč z nějaké bouračky?, vybrakoval bych elektroniku a dal tam můj klon čipu, abych nemusel teď ten klon čipu strkat do zapalování v krabičce od sirek
poptal jsem nějaké vrakáče a chtěli 2tis což je uchylný za kus plastu s nepoužitelnou elektronikou uvnitř..
V IMOFA mi řekli 6500! tak jsem prostě zkusil chlápka ve stánku s nápisem AUTOKLICE a po 20 min laborování mám klon čipu! planžeta nebyl vůbec problém a u náhradního klíče na "dálku" kašlu, hlavně že se dostanu do auta v případě ztráty orig klíče a nastartuju! celkem to vyšlo 1500,-!
Nicméně nevíte kdo by měl na prodej klíč z nějaké bouračky?, vybrakoval bych elektroniku a dal tam můj klon čipu, abych nemusel teď ten klon čipu strkat do zapalování v krabičce od sirek

v poľsku nejaké predávajú (ale tiež dosť vysoké ceny), už dávnejšie som pozeral po nich, ale neveril som že by sa to dalo nejako spojazdniť http://allegro.pl/listing/listing.php?c ... g=alfa+159
AR_159sw_1,9_JTDm_110KW__2006_dpfOFFegrOFFswirlOFF___powered_by_ALFATUNING.sk
(moje prvé)
(moje prvé)
Stalo se vám už někomu, že vám klíč jen tak sám od sebe odešel? Včera večer jsem zamkl a dal ho na poličku. Ráno jsem musel otevírat planžetou, protože to dálkou nešlo, ale startovalo to. Pak už jsem ani nenastartoval - Electronic key not recognised. Baterkou to není, navíc na startování nemá vliv. Druhej klíč zatím OK...
Tak dneska asi nějáké další stádium... jde to nastartovat samo o sobě, žádný klíč k tomu netřeba, prostě se to chová, jakoby tam pořád klíč byl...
Nějaké rady, připomínky, nápady? Fakt mě nenapadá co s tím a dokumentace k tomu žádná není...
Nějaké rady, připomínky, nápady? Fakt mě nenapadá co s tím a dokumentace k tomu žádná není...
mmmmm, zajimava zavada - takze zlodej prijde, vleze do auta a proste bez klicku nastartuje s odjede
?

Dodge Durango - 3,6 Pentastar - 2017, Alfa Romeo GTV - 3,0 v6 24v - 1998
ex Alfa Romeo 159 - 2,4 jtdm - 2005, Alfa Romeo 159 sw - 1,7 tbi - 2010, Dodge Durango - 5,7 HEMI - 2013
ex Alfa Romeo 159 - 2,4 jtdm - 2005, Alfa Romeo 159 sw - 1,7 tbi - 2010, Dodge Durango - 5,7 HEMI - 2013
Tak o to nejde... hlavně když to vždycky nastartuje a nikde mě nenechá, jinak je mi to tak něják jedno. Beztak... kdo by tu mr*ku kradl?
Ale je to divný...

ale jasne - kdo by to kradl. jen jak pises je to moc divny 

Dodge Durango - 3,6 Pentastar - 2017, Alfa Romeo GTV - 3,0 v6 24v - 1998
No nejdřív jsem tomu zasadil pořádnou ránu pěstí, což ale nepomohlo, tak jsem na to šel technicky a rozebral to:

Asi z toho začnu vytahovat nepotřebný součástky - kurvítka

Asi z toho začnu vytahovat nepotřebný součástky - kurvítka

To je jedna možnost... a nebo třeba prorazím vanu, pojedu s tím několik kiláků na sucho a pak to prodám 

Borci sice mám 147 ale tohle bylo první téma okolo klíčů a nechci zakládat nový.....mám dvě dalky klíče s 3 tlačítkama ale na každyým jedno tlačítko nefunguje....jak kdyby byl upadenej vevnitř ten spínač jen mačkám gumu a pod ním spínač nelupe.....takže otázka když koupím tohle http://aukro.cz/klic-alfa-romeo-3-tlaci ... 37284.html a elektroniku a vše vytáhnu ze starýho bude to normalně fungovat? štve mě že nemůžu využívat všechny funkce dálky na jednom nejde jen kufr a na druhým zamykání auta...
- Rasputin
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
priznam sa ze kluc som otvoreny este nemal, ale predpokaldam ze co sa tyka tlacitka(spinacej mechanickej casti), je sucast plosaku v kluci, nie toho obalu. Tudiz, podla mna vymena toho co si polsal ti nepomoze. Normalka otvor jeden kluc a pzori pricinu(pokaslat nemas viac co, a ak by si kupil ten novy obal stejne bys to musel rozoberat).
///edit: vlastne pat postov vyssie mas fotku 159kluca len plosaku, a je vidiet ze tlacitka su na pcb, nie v obale. Takze ti to nepomoze, otvor jeden kluc a pozri co sa deje, teda vlastne moze byt aj ten obal zly, ze ta dosadacia plocha z obalu co ma tlacit na tlacitko je vadna, urvana atd....
///edit: vlastne pat postov vyssie mas fotku 159kluca len plosaku, a je vidiet ze tlacitka su na pcb, nie v obale. Takze ti to nepomoze, otvor jeden kluc a pozri co sa deje, teda vlastne moze byt aj ten obal zly, ze ta dosadacia plocha z obalu co ma tlacit na tlacitko je vadna, urvana atd....
Alfa Romeo Stelvio Q4
Alfa Romeo Stelvio Q4
Bude v pánu ten mikrospínač. Ideálně to dát někomu, kdo to umí s mikropájkou, aby to opravil 

ok díky za rady to je vlastně pravda že to bude na te elektronice no....mikropájku máme v práci ted to jen opatrně rozebrat a zkusím to na druhém klíči který zatím nepouživám a uvidíme ;)
Ahoj,potrebuju poradit, stala se mi nepříjemná věc s klíčem, a to že jsem ho nechal v kalhotech ktere jsem dal do pračky, hned po vysušení jsem ho vyzkoušel a auto sním jde odemknout i zamnknout, ale když ho strčím do spnačky napíše to že klič nebyl načten, ale když sním zakvedlam ve spinačce tak se chytí a zapne se baterka, dá se ten klíč nejak rozebrat a vysušit a nebo je asi zničený ? Diky za rady 

Alfa romeo 159 sportwagon 1.9 JTDm 100Kw, 2010 (Belgie)
Stalo se mi neco podobneho, utopil jsem ho v mori
Vyndej planzetu, pote vyndej baterku, procisti kontakty a dej zbytek klice na 48 hodin do pytliku s ryzi. Rýže vytáhne zbytkovou vlhkost a klíč bude fungovat. Vyzkoušeno, ověřeno

Vyndej planzetu, pote vyndej baterku, procisti kontakty a dej zbytek klice na 48 hodin do pytliku s ryzi. Rýže vytáhne zbytkovou vlhkost a klíč bude fungovat. Vyzkoušeno, ověřeno

Alfa Romeo 159SW 1.9JTDm 16V 2006