Pěkné, to je z origo příslušenství, že? Na kolik taková legrace vyjde peněz a jakou k tomu máš barvu karoserie?PeHo píše:Julča dostala nový dekor palubky a hlavicu radiacej páky:

Pěkné, to je z origo příslušenství, že? Na kolik taková legrace vyjde peněz a jakou k tomu máš barvu karoserie?PeHo píše:Julča dostala nový dekor palubky a hlavicu radiacej páky:
Áno je to z origo príslušenstva. Tento žartík ma vyšiel na cca 180 eur. Farba: Biela Ghiaccio...mv_cz píše:Pěkné, to je z origo příslušenství, že? Na kolik taková legrace vyjde peněz a jakou k tomu máš barvu karoserie?PeHo píše:Julča dostala nový dekor palubky a hlavicu radiacej páky:
To ma tiež vie naštvať.hadXR píše:Tak dneska se mi povedlo něco co nepřekoná ani speedy, v tu vteřinu co jsem vyjel z mycího boxu začalo pršet a asi dvě minuty na to i drobně sněžit![]()
Jako asi za 3 minuty přestalo, ale stejně.
AlfaAlfons píše:no tak servopupa vyměněná ale teď zas pro změnu nejspíše přestal dobíjet alternátor myslíte že když dělali tu pumpu tak to mohli nějak pokazit ? Zda se mám pokoušet o reklamaci?
Včera jsem normálně odtamtud odjel a dnes ráno cca po 2km mi auto začalo cukat, palubka začala blikat(abs, airbag, ručka), naštestí jsem dojel domů vypnul a už nenastartoval diag. ukazovala 10.9V takže teď dobíjím a pak uvidím kolik to při nastartování bude ukazovat.
Tady hláší sněžení na úterý až čtvrtek.edas píše:Přezuto na léto.
Může začít sněžit...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host