Dneska konečně trochu vyvětráno. U zdroje* jsem pořídil spoustu věcí, co na autě chybělo nebo nefungovalo, zítra namontuju a tyk trochu umyju. Najel jsem s tím dnes něco přes 100km a už tomu přicházím na chuť. Jízdně je to fakt perfektní. Ty 17"ky jsou teda až moc, ale když je dobrá cesta, je to fantastický. Velmi by tomu slušely Bremba vpředu, bo to sic nebrzdí úplně blbě, ale rychle to vadne a jsou i trochu pokroucený kotouče
Pak, že V6 žere (po natankování do plna)
Ještě přidávám dobové foto, když se auto prodávalo druhému majiteli
Dnešní mdž jsem oslavil prací. Strávil jsem na tom skoro celej den, ale už je to celkem koukatelný.
Ještě mi zbývá vyměnit zadní stahovačky, opravit vedení do řidičových dveří, nastříkat a vyměnit krytky předních mlhovek, opravit pravý práh, vyměnit přední znak, vyměnit stěrače a sehnat jiný světla a bude to i docela pěkný
V týdnu to frčí do servisu na rozvody, olej, filtry, termostat a další srandy, co se najdou...
Jo, mám jí taky po smrti... Už jsem to psal v enzově inzerátu, dělali to snad z krysí kůže. Ve 145, která má přes 190 a je o 3 roky starší vypadá mnohem líp...
Dneska zprovozněny zadní okna. Jedna stahovačka byla úplně mrtvá, druhá šla rozhýbat. Mazivo tam bylo úplně ztvrdlé... Ještě opravit konektor do řidičových dveří a kolečko nastavení teploty spolujezdce a interiér bude 100%.
Jo, a levých zadních dveřích není repro Evidentně to je už z fabriky, do zadních dveří nikdo zatím nelezl. Taliáni zapoměli, nebo s Bose tam nemá být? V levých je basák.
Vysvětluju si to tak, že subwoofer v kufru je vlevo, tak je vzadu ozvučená jen pravá strana, aby to bylo vyvážený. Je fakt, že ten basák v pravých dveřích není žádnej drobek...
BOSE ve 156 ma 4 x repro ne však komponentni, čili repro pro středy a výšky jsou dole ve všech dveřích ( vyskace nahoře za těmi krytkami BOSE určitě nehledej) a basy hraje jeden wofer u sedanu v platu a u SW na straně v kufru.
Alfa Romeo 156 2,5 V6 1998 SP 2 ex
Alfa Romeo 156 2,5 V6 2004ex
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America r.v. 1987ex
FIAT Punto, 1.1 i 1995 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 1998 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 2006 ex
Alfa Romeo 166 3.0 V6 1998