papiere som mu chcel ponuknut ja, zo svojej prvej alfy, ale jak sme si pisali, a chcel som tie papiere nasjt, som zistil ze vlastne su uz davno zrusene(odhlasene). Tak som mu potom aj napisal ze nech si zisti kolko je exekucia, a ked to neni horibilna ciastka nech ju vyplati a je, a hlavne bude mat origo papiere. Servo som mu tiez pozeral, ale mamka sa uz postarala o diely co boli do foroty, a vyhadzala takmer vsetko do zberu. Ktovie ci sa jedna stale o tu istu osobu, s ktorym som si pisal ja, ten bol z dubnice, inzerat je ilava, ale to su mesta kusok od seba...ktovi; ale cenu dalvonkreuz píše:AR 75 2.0D za 2000€.
Má to jen 3 možné chybky.
1, puvodní majitel prodal auto zatížené exekucí a nový majitel k tomu sháněl nové papíry
2, ještě nedávno byla špatná servo pumpa
3, auto koupil za 300-400€, ale nutno uznat, že má obchodnického ducha![]()
Víc možná bude vědět MišoKGB, bo mám pocit, že chlapík od něho bral "nové" papíry k autu.
Zdá se mi to, nebo tomuhle borcovi stojí v garáži AR 75?
http://auto.bazos.sk/inzerat/46728979/P ... -16-TS.php
....a proto je lepsi mit penize hned sebou a obchod uzavrit rychleji, nez si to dotycny rozmysli....MirekP píše:Ciao ragazzi, tak bohuzel Alficka doma neni. To se mi jeste nestalo. Po telefonatu jsem prijel, v klidu dal rec, domluvili jsme se na cene, podali si ruce. Tim pro me: slovo gentlemana a podana ruka = uzavreny obchod. Druhy den rano nemile prekvapeni, " ja vlastne Alfu nechci prodat ...................."
Dokonce jsem i nabidl vic, i dalsi vstricne reseni. Nic. Takze bohuzel, skoda, Alfa bude nekde stat a tam definitivne umre . Je mi smutno na dusi. Ale to je zivot, rozhodne ale ne "dolce vita". Mirek
To auto se nějaké dva roky prodávalo v autobazaru v Jílovém u Děčína. Ostatně i fotografie jsou tam odtud. Teď je to nějaký jiný prodejce, ale auto je to pořád stejnéenzo13 píše:Kur.a, kdyby byla v normálním stavu, tak jí beru hned. Kapota zachránit jde, zadní nárazník vyměnit taky, ale co s těma klikama na zadních dveřích? Nový dveře, origo sedačky, origo filtr, volant, stěrače, řadička, ručka nádrž a sem tam za 80 tis Kč. Doprdele práce. Urazit mu ruce
http://www.sportovnivozy.cz/64205-alfa-romeo-33-ohrobec
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host