Ne, že bych byl línej, ale relátko je v pojiskovce pod volantem, nebo u motoru?

jircek píše:ZDRAVIM ,UVAŽUJI O KOUPI AR 147 1.9 JTD ROK 2007 PROSÍM VÁS O INFO NA CO SI DÁT POZOR .NEVÍM JESTLI DO TOHO MAM JÍT ,ODRAZUJE MĚ TROCHU TA SPOLEHLIVOST .DĚKUJI
Vepředu, vnitřní strana na nosníku v úrovni chladičů pod jedním šroubem M8, na obou stranách.summer1999 píše: kde je ukostření světel? Z vrchu vidím akorát jedno ukostření u řidičovo tlumiče, je to ono, nebo je ještě někde nějaké?
Nikdo nic???Tomino147 píše:Nazdar lidi, nevite co si pro me ta moje Alfice pripravila? nastartuju, zaradim jednicku, rozjedu se a pohoda klid, ale z 1 na 2-3-4 se pri seslapnuti spojky ozve piskavy zvuk (snad jako kdyz zacne piskat konvice na caj),a ze 4 na 5 zase ticho. A pri podrazovani je taky klid. Proste jen pri razeni nahoru od jednicky po ctyrku. Spojka????? ja nevim.. ale proc to dela jen pri razeni nahoru, a ne i dolu? AR 147 1,6 88kw.
Ma na to vliv pocasi? ted furt prsi, je vlhko, a auto je tichéPetr147 píše:hádal bych spojkové ložisko
spideerr píše:Chlapi myslíte, že se hodí taková věcička do výbavy Alfisty/ Fiaťáka? http://www.aliexpress.com/store/product ... 37909.html
Takže jsem rozebral tapec na kapotě a máš pravdu. Akorát u mě je na autě jenom příprava. Dráty jsou natažené a ukončené koncovkou, ale v ostřikovačích vyhřívání není. Tedy je i možné, že kdysi bylo a s výměnou ostřikovačů se daly obyčejné a ne vyhřívané.Princ William píše:Ano, je to vyhřívání trysek ostřiku, většinou v tom paketu byly i ostřiky světel.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host