Jiný problém kromě "legálnosti" asi nemůže nastat.
Neptám se tu, abych zjistil, že tím poruším zákon. Ptám se tu, abych zjistil, jestli to někdo zkusil a jak se s tím cítil. Zákon podle mého známe všichni. Konstruktivní odpověď jsem dostal o změně stavu tachometru a zachování pohodlí. Zbytek do toho nepočítám.mcernoch píše:To není o konstruktivní odpovědi.
Taková je realita, že co nemáš ve velkém TP, to nemá na autě co dělat.
Tak mluví zákon.
Pokud ho chceš porušovat, tak musíš počítat, že to bude mít nějakou dohru.
Rozhodnutí je jen a jen na tobě.
Podle mého tím idiotem myslel člověka, co by to obul, aniž by to měl zapsáno v TP.MichalP píše:Jenom idiot si tam dá profil 40.
Tak já jsem asi idiot když mam 225/35 r20
Jo a mam je zapsané včetně pneu
MichalP píše:Jenom idiot si tam dá profil 40.
Tak to jo.mcernoch píše:MichalP píše:Jenom idiot si tam dá profil 40.
Nejsi ja jsem psal o profilu 40 a ty mas 35, takze je to v poradku.![]()
Nenarazel jsem na profil jakozto takovy, ale na to co je v zapsano TP.
Takže, pokud si tam dám 35, už u Tebe nebudu idiotem ?mcernoch píše:MichalP píše:Jenom idiot si tam dá profil 40.
Nejsi ja jsem psal o profilu 40 a ty mas 35, takze je to v poradku.![]()
Nenarazel jsem na profil jakozto takovy, ale na to co je v zapsano TP.
Heej chlape, mám je v garáži nachystány taky, dojíždím loňské, ale koncem května je obuju. Já je bral hlavně proto, že cena je úplně jinde, než u "prémiové" značky, jako CONTI nebo MICHELIN.mcernoch píše:Tak ja jsem nasadil na leto tohle: http://www.nexentireusa.com/tires/high- ... n-fera-su1
Prvni sok nastal pri vyvazovani, kdy na vsech kolech byla zavazi skoro stejna. Oproti Kumho ku 31 jsou mene hlucnejsi. Na prvni svezeni naprosta spokojenost , jen jsem nejel zatim na mokru. No uvidime az se trochu sjedou a co vubec vydrzi. Pokud by vydrzely jako predchozi kumha, tak za Tu cenu je to super.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: ivos a 2 hosti