dajido88 píše:mcernoch píše:dajido88 podívej se ná název vlákna kam svoje dotazy vkládáš.
NO A V ČEM JE PROBLÉM?
návody a informace o 159 ty truhlíku
Ty vážně asi těžko chápeš, že?
Toto je sekce:
"Návody a všemožné další informace o 159 ke stažení"
dajido88 píše:mcernoch píše:dajido88 podívej se ná název vlákna kam svoje dotazy vkládáš.
NO A V ČEM JE PROBLÉM?
návody a informace o 159 ty truhlíku
mcernoch píše:No ještě si to jednou přečti, než budeš někoho titulovat truhlíkem.
Zbytečně to tady zasíráme nesmyslama.

Jestli si programátor a s komplama umíš, tak nevím proč se ptáš jak vypálit obraz ISO souboru?Sally píše:A když mam ty soubory 4 ? to musim na každý CD zvlášt? s kompama umim.... su programatorale jsou věci na které se raději zeptam
Co programuješ?Sally píše:ste gumyNo taky tady na stránkách sem našel mapy kde je to rozdělené na part1 - part 4 .... takže mám 4 soubory iso. Tak mě zajíma jestli když to sloučim třeba přees totalcommander jestli to pak pujde, nebo jestli to mam vypalovat každý zvlášt. JInak programátor má více možnosti.... já su strojní programátor
Tim semchtěl jen říct, že s kompama umim ;)
mcernoch:mcernoch píše:Co programuješ?Sally píše:ste gumyNo taky tady na stránkách sem našel mapy kde je to rozdělené na part1 - part 4 .... takže mám 4 soubory iso. Tak mě zajíma jestli když to sloučim třeba přees totalcommander jestli to pak pujde, nebo jestli to mam vypalovat každý zvlášt. JInak programátor má více možnosti.... já su strojní programátor
Tim semchtěl jen říct, že s kompama umim ;)
Já jen pro pořádek, abych si to nekoupil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti