ten tupy cumak, asi bude kvuli tomu masivnimu sani na ty dve turba, budou muset brat hodne vzduchu odnekud..
SPZ do nárazníku těsně pod světlo, trochu by tam zakrývala přívod vzduchu, ale šlo by to. Chodce bych řešil aktivně - senzory detekující překážku a auto by samo zabrzdilo...Danni píše:a kde tam das SPZ? a hviezdicky za zrasku s chodcom?
hand_ktm_AR píše:ja uz jsem se regnul![]()
Zajimala by me i sporteba, preci jen clovek by s tim parkat rad jel na dovolenou, myslim ze ty nove m3,m4 maji ladku hodne vyskoo, dlouhodba sporteba je neco kolem 9 ! coz je masakr, samoze ze na okruhu 25 ale i tak to neni spatne, jsem zvedavy opravdu,:)
To je taky jedinej prvek který mě ještě na QV vadí, nejen ten sloupek, ale celý to řešení zadní části dveří je takový krkolomný ...mcernoch píše:To je jedinej prvek, kterej mě to BMW připomíná.
na BMW fóru jsou v extázi...hand_ktm_AR píše:me to prijde pekne hnusny, prave i proto ze to je nepovedena kopiie
Honza R. píše:na BMW fóru jsou v extázi...hand_ktm_AR píše:me to prijde pekne hnusny, prave i proto ze to je nepovedena kopiie
http://bmwi.bimmerpost.com/forums/showt ... c&t=887139
hand_ktm_AR píše:deleny okynka:to mi prijde stejny jako resit przneni SPZ
ad. to vypinani valcu, funguje to vubec v praxi?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů