Pridam znova nieco staro-nove skopirovane zo slovenskeho fora
11 Jún 2014
Vakuovana, otestovana tesnost a doplnena klima :yeah
Napln R134a 0.500 kg
Napln oleja 10 ml
Robilo sa to 2x. Bola uplne prazdna a po 1. naplneni sa zistilo, ze mi prepusta jeden ventil. Takze sa to odsalo, vymenil sa ventil a znovu doplnilo.
A este som sa vcera trochu pohral s napisom na kryte motora
01 Júl 2014
Za poslednych 12dni najazdene 2400km s priemerkou 6 lit - ziadna jazda na spotrebu, 5 ludi v aute a naladovany kufor.
..tie musky z naraznika pojdu dole snad len smirglom :kidding
Dovod "vyletu" :cool
14 Júl 2014
V Trencine na Pohode som si odjebal olejovu vanu. Dlhy pribeh..so stastnym koncom.
Auto som mal spravene do 24hod v servise Tiso - mozem len odporucat. Este k tomu typek jazdi na 166tke :cool
Vana bola zvarana profi firmou na zvaranie hlinika.
Meneny olej klasika Selenia Turbo Diesel 10W40 + olejovy filter Mann.
Dnes cisteny KN filter.
20 Júl 2014
Cestou do Prahy..
BTW este na slovensku tusim na dialnici pri PP sa mi zdravilo GTVcko, pri Brne faceliftova 156tka JTD s ktorou som par km potiahol nie prave na spotrebu :cool a pred Prahou sa mi zdravila zenska tiez v 156tke ;)
Potesilo ma to.
Tu v CR sa zdravi skoro kazdy
PS: celkom by sa zisiel 6. kvalt .. malokedy som siel pod 150 :whistle
24 Aug 2014
Za mesiac co som v CR som mal jednu "zavadu" - opravoval som otvaranie popolnika a cistil zapalovac lebo bol zly kontakt na nabijacku.
Inak vcera som tankol plnu nadrz, kupil dialnicnu do 31.1.2015, umyl a povysaval na OMV - chyba mi dvor pred domom :/ a konecne dal do pucu palubku od prachu.
Este pridam foto parkovania "do kopecka"
Aktualne:
Mozno som uz niekoho z Vas alfistov aj stretol - zatial nemam prehlad kto je z Prahy, ale snazim sa zdravit kazdemu.

..keď som bol malý bol som namyslený, ale teraz už nemám chybu..
Alfa Romeo 166 3.2 Busso 176kW FL
Alfa Romeo 166 2.4JTD Progression 110kW FL
EX - Alfa Romeo 156 2.4JTD Distinctive 110kW 2002