Inu, ano, je to nepokojná sviňaA.J.Michal píše:
Geralt aspon poznal, co to je jizda v 75mozna uz i trochu chape, proc jako transaxle
![]()
y
to ja v tom prsty nemamEidy píše:A.J.Michal: Ty lumpe, co ten popis fotky na Squadra?![]()
No, jak bych ti to řekl... na to že nás na to bylo asi tak osm včetně odborníků na slovo vzatých (i když pravda nebyli úplně ve formě), tak jsme prasklou hadici sání odhalit mohlikravitzUL píše:no neříkal jsem to že dofrčíTak jsem rád
Eidy píše:Byl to moc pěkný sraz. Moc pěkná organizace a hlavně příprava. Poměrně těžká trať (ale mě se fakt líbila) a super časomíra na sprintu. A hlavně ta atmosféra. Máte Cuore Sportivo nejen pod kapotou ale i v sobě. Vychválil jsem vás i na stránkách "u nás".
Tak příště. Nebo přijeď na škodováckej sraz.Milano75 píše:někdy bych se rád podíval na tvoje RTSko podrobněji, ta chvilka po sprintu byla málo.Eidy píše:Byl to moc pěkný sraz. Moc pěkná organizace a hlavně příprava. Poměrně těžká trať (ale mě se fakt líbila) a super časomíra na sprintu. A hlavně ta atmosféra. Máte Cuore Sportivo nejen pod kapotou ale i v sobě. Vychválil jsem vás i na stránkách "u nás".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host