FES - ABS - Bosch ABS 5.7 VDC

Se sériovým softem to nedělá
  Se sériovým softem to nedělá    Ale stějně jsem se musel poradit
  Ale stějně jsem se musel poradit  

...ale díky za rady tohle už mám vyřešený
   ...ale díky za rady tohle už mám vyřešený    Zkuste vyřešit jinej problém s tím relátkem na potkávací světla , že při zychlování porád cvaká a světla blikají jako stroboskop....při plynulé jízdě OK....relátkem to není
  Zkuste vyřešit jinej problém s tím relátkem na potkávací světla , že při zychlování porád cvaká a světla blikají jako stroboskop....při plynulé jízdě OK....relátkem to není   
Sranda dobrá....Hampice píše:No to by taky mohlo souviset s přebytkem výkonu. Když tomu naložíš, tak se to preventivně rozbliká aby ti byl uvolněn levý pruh
 Ale mám z toho nervy , nevím co to způsobuje....
  Ale mám z toho nervy , nevím co to způsobuje.... 

Altík je OK , je po repasu, dělá to stejně jako před repasem... Nic jinýho neproblikává , když jsou zaplé jen parkovačky a mlhovky tak je to OK , je to jen v tom relé na potávacích světlech...napadá mě ta ovládací páčka , ale nevím co by se na ní mohlo podělat...Ladin 164V6 píše:Mustek na alternatoru je OK? Nic jinyho nepoblikava?
Jinak k tomu vyse, kdyz nevim tak nepisu, kdyz vidim evidentni hovadinu tak proc to nenapsat...
i ten mustek..... komplet repas za 3500,-Ladin 164V6 píše:Je to zvláštní, jedine fakt ta packa, ale spis nejakej konektor na ceste. Pripadne jestli neni nejaka ridici jednotka pro svetla?
A co ten repas, rekl bych, ze vymenili uhliky ale ten mustek (usmernovac, regulator) nechali?
čauvec, jsem nováček. taky mi to píše.... jak je to řešitelné ?Radek156 píše:Chybová hlášení v CAN od elektronického vstřiku...co je to za ERROR ?
FES - ABS - Bosch ABS 5.7 VDC
 resp co mám tedy udělat aby to přestalo...  díky:)
 resp co mám tedy udělat aby to přestalo...  díky:)   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host