Doručeno: čtvrteční poledne
to vše za dobrou cenu a s milou slevou pro Alfisti.cz
...wow a díky, příště rád znovu!

Děkujeme za pochvalné recenze našeho obchodu.Moc se snažíme aby byli zákazníci s námi spokojeni a jsme velice rádi že jste byl s nákupem u nás spokojen.Olaf píše:Objednáno: v úterý těsně před půlnocí
Doručeno: čtvrteční poledne
to vše za dobrou cenu a s milou slevou pro Alfisti.cz
...wow a díky, příště rád znovu!

Děkujeme za pochvalné recenze našeho obchoduPetan píše:
free upload pictures
V pátek objednány díly na potkaný rozvod, plus něco málo navíc, v nabídce na eschopu nebyly výfukové ventily, což jsem zapsal do poznámky, včetně uplatnění clubové slevy a požadavku na změnu Fakturačních údajů, ihned po registraci objednávky volal pan Mrozek, nabídl vyfuky, které jsem schálil a provedl dokončení objednávky.
V úterý dopoledne díly doma, vše sedí, cena bezkonkurenční, poštovné zdarma, děkuji a DOPORUČUJI ! Petan

Dallen píše:Ještě před rokem byli na úrovni. Teď jsem chtěl vracet dvakrát. A výsledek, jejich který tady jezdí denně nejdříve slíbil, že není problém, poté neustálé výmluvy a nakonec nezvedal telefon.
Když mi volali při další objednávce ohledně upřesnění a domluvili jsme se na vrácení tka poté již zase žádná reakce a nezvedání telefonu.
Mail k nicemu
Clovek musi mit jistotu ze nebude nic chtit vracet a pak to jde.
CO se tyce jednani tak asi bez konkurence je p. Dvorak a abcdily

protože posílali z ČR do SR a navíc včera v úterý byl na Slovensku svátek, proto jsem čekal doručení ve čtvrtek, ale spíše pátek.
  protože posílali z ČR do SR a navíc včera v úterý byl na Slovensku svátek, proto jsem čekal doručení ve čtvrtek, ale spíše pátek.
 ), rozhodně spokojenost a palec hore
 ), rozhodně spokojenost a palec hore  Takhle se získavají věrní zákazníci
 Takhle se získavají věrní zákazníci 

a hlavně vše sedělo..
  a hlavně vše sedělo.. …2%...jsem ušetřil 38kč..
  …2%...jsem ušetřil 38kč..Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host