Temp píše:Hele je to 10 let staré auto. To že má rezavej díl výfuku možná znamená, že je původní a ostatní cos viděl ho měli už měněnej.
Regenerace DPF si dělá auto samo a dokud je filtr funkční, tak o něm nevíš. Ovšem v jakým stavu může být po deseti letech? Už asi ne moc dobrém. Na diagnostice to dokáží změřit a i spustit regeneraci ručně. Ovšem otázka je, jestli ten filtr opravdu má a nebo jestli ho měla není už "kuchlej". Ten nájezd co máš je k tomu filtru asi nejideálnější.
Koukal jsem i jestli nenajdu cenu nového filtru, ale na 147 jsem v rychlosti nic nenašel, tak si teď nejdsem tak úplně jistý, jestli ho opravdu některé vůbec měli

Na 159 se stejným motorem ale stoj cca 8 000, což není taková raketa, aby se to nedalo případně v budoucnu snést.
Jo tak vejfuk az tak moc neresim

stoji kolem 2500 novej, chapu ze to neni nove auto

Ale to DPFko me docela stve, po 10 letech tezko rict v jakem muze byt stavu, hodne zalezi jak s tim predchozi majitel v DE jezdil, ale auto jelo pekne, motor tichy, z vyfuku ani oblacek, takze muze muze vydrzet klidne i dalsich 100t km. Ale to tezko clovek odhadne. Trochu by mi pomohlo na nej kouknout na te diagnostice, nevite nahodou nekdo jestli se da v MultiECUscan, a kde presne otestovat? Mohlo by to ukazat aspon jak moc je zaneseny a v jakem intervalu probiha regenerace?
8000,- docela jde

ale to uz bych ho mozna nechal vyradit.
Ale taky jde o to, jestli motory obecne s DPF nemaji nizsi zivotnost nez bez DPF...
Jak to myslis s tou vetou - Ten nájezd co máš je k tomu filtru asi nejideálnější. ?
díky