Hoho,to zas spomal...fabiuDanni píše:No co by si dal za taku spotrebu? To predaj a kup fabiu TDI, ked uz tolko placete na tej spotrebe naco ste kupovali take auto.... Mi to pride totalne trapne plakat na +- 1dcl a este u nafty
ale kolko 2.4karov chodi vkuse na 100% vykonu? tiez s tym jazdia asi len tak jak ten s 8v akurat pri obiehani tomu daju zahul a tam to uz zoberie o to deci viacLaco 910 píše:Hoho,to zas spomal...fabiuDanni píše:No co by si dal za taku spotrebu? To predaj a kup fabiu TDI, ked uz tolko placete na tej spotrebe naco ste kupovali take auto.... Mi to pride totalne trapne plakat na +- 1dcl a este u nafty...myslim ze romanc myslel ze s porovnanim niektorych 2.4karov zo skoro 2nasobnym vykonom co udavaju spotrebu pod 7
je ta spotreba na 1.9 8V dost velka...
Tak jsem to nemyslel, když jsem to psal, ale když jsem si to přečetl, tak mě to taky napadlo, samozřejmně to na tom má celkem velký vlivsunic píše:Cítím tu poznámku od Zdenála dost podobně Riprexi... A vlastně mě to i při tý cestě napadlo, že kdybych ho tam neměl, tak kdoví kam až by to kleslo, ale když já prostě furt tu cestu k němu nějak nezvládám a ani popravdě teď nemám tolik přebytečných šušňů v prasátku
. Ale jinak včera jsem si tu jízdu vynahradil a celá D11 150 za krásných 8.1
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti