Prostě idiot, nechápu to a nepochopim v provozu. At si jede někam na okruh

Zadupnutí u cedule se dá očekávat, ale mám zkušenost s řidičema co je kamion tak zdržel, že jsou schopni riskovat život svůj i ostatních tím, že po předjetí se okamžitě zařadí před něj a šlápnou na to.Asi nechápou co udělá váhový rozdíl 40 vs 1,5 tuny, jak v brzdné dráze tak při mačkání plechu.Radar píše:V neděli jsem cesto přes Hradec a následně na Jaroměř potkal novou Fabii 16V. Že to ve městě kalil naplno a předjížděl všechno, mne nechalo chladným. U ČKD jsem ho zlehka dojel, protože mu v rychlé jízdě patrně cosi bránilo. Musím uznat, že prázdná Fábka s tímto motorem je vcelku živé auto. Musel jsem jet poměrně svižně, abych se ho držel. Ve 150 km/h zvolnil, tak jsem se rozhodl, že ho dojedu a vykouknu, zda něco nejede naproti, když v tu chvíli milý Fabiatik hamstnul na brzdy. Docela jsem měl co dělat abych to ustál, hlavně psychicky. Doufám, že ten řidič k tomuto kroku měl vážný důvod, který jsem nezaregistroval (zvíře, nebo něco naproti...). Protože jinak mu přeji kapavku a další nemoce až do desátého kolena a ztrácím jakékoliv iluze o normálnosti řidičů českých aut.
Harous: Řidiči bílých služebních Oktávií 1,6 nebo ještě lépe TDI co dealují pytlíkové polívky a pod. jsou skutečně první liga demence na našich cestách.
Tak tak naprostý souhlas, pokud chci jezdit rychleji tak musím na letiště nebo na okruh. Buhužel je v česku mnoho Božích hovádek, kteří si tímto dokazují jací jsou to borci, ale ve zkutečnosti předvádějí že umějí ho...vno, akorát ohrožujou ostatní a výsledek vidíme denně ve zprávách.HeSH píše:Ono se hlavně víc jak 130 Km/h jet nesmíSamozřejmě, že to jde, ale je to zákon ? Je. Takže podle zákona není prase, ten co jede v pravém pruhu 130, ale ten co za ním zkouší jet víc.
To je jen dobře, měli by si taky uvědomit, že ten řidič prostě tu tunu a něco nezastaví na metru.Richie píše:pekne receno
jinak jsem ted slysel ze chlupaty prej pokutujou chodce kteri vylozene skoci na prechod
Myslíš to cyklista- terorista a zaměstnanec neziskovky?Kubas píše:Je důležité že novinářské profesi se v Česku věnuje opravdová elita, která ke všem lidem přistupuje nepředpojatě a bez osobních předsudků
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] a 3 hosti