krrrrrrrrrrrrrrrasota

Teraz som to absolvoval a stalo to cca 2.000 EUR vsetko spolu. Dost zalezi na tom, ako je napisany vykon v papieroch. Videl som Nemecky TP, kde bolo 177 kW. V takom ptipade je registracny poplatok este vyssi.Danni píše:no ja to prihlasit do CR asi tazkoskor prihlasit do madarska ale tam nemam sajnu jak to funguje a tiez neni na koho a jazdit na hungary znackach neni ono bo tu na nich vacinou jazdia len cigani co vykupuju zelezo
uz som si zistioval kolko bude stat prihlasenie 140kw a komplet vsetko vyjde na:
166€ zacatie konania na okresnom urade
66€ recyklacny poplatok
787€ dan
150€ cca originalita+tk+ek+nalepky a karticky potom
66€ znacky
takze cca 1230€ + cena auta, ta 3.2GTA by vysla na 1800 do statnej pokladnice
O téhle zhovadilosti jsem slyšel. Na SK zase tuším není bodový systém. Myslím, že kdyby se to dostatečně smluivně ošetřilo, dá se to přihlásit na dobrého kámoše v ČR. Tady veškeré operace vyjdou na ca. 5OOO,-Kčvonkreuz píše:No jo Marku, ale Danni počítá nejen nákupní cenu, ale bohužel také přihlášení na Slovensku, ze kterého největší část zahrnuje "Správný poplatok" - v tomto případě dělá 1397€. Plus další kolky a poplatky, plus dovoz (tři roky zpátky platilo, že auto z Itálie dovezeš jenom na podvale) a hned se to nasčítá.
"Prvý zápis držiteľa motorového vozidla kategórie ...... , do evidencie vozidiel v Slovenskej republike aj s vykonaním úprav v dokladoch vrátane vydania týchto dokladov, ak je výkon motora nad 165 kW do 176 kW = 1 397 €"
Sajrajt na boku vypadá jako originál polep Ducati Corse. Na druhou stranu zase ale chybí leštěné kryty zrcátek. Pokud by to byla origo Ducati Corse a nedejbože by k tomu ještě byla ta originál krásná kola, tak by to určitě stálo za hřích.razlO píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/55964935/A ... i-okno.php
Neznáte někdo/Nebyl se někdo podívat? Vypadá za ty prachy slušně když si odmyslíte ten sajrat na tom boku...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů