šmacho ma celkom bavi
 šmacho ma celkom bavi 

šmacho ma celkom bavi
 šmacho ma celkom bavi 

ale asi si dam na 156 kolecka z felicie prejdem sa po blate a pojdem do offroad klubu
 ale asi si dam na 156 kolecka z felicie prejdem sa po blate a pojdem do offroad klubu 

Je tam jeden pěknej* příspěvek za měsíc jinak je to chlív nejvetšího kalibruroberto37 píše:Tak to neřešte. Na Facebooku propaguje svoje bytí kdejakej Lojza, i já(co by za FB dali emigranti, že?) A třeba takovej Pivrnec tam ukazuje pěkný věci ad GTA a 75...i když možná někdy postuje až moc :-)
Jo joLadin 164V6 píše:Hroznej material
 tam jich takovych je
 tam jich takovych je  

asi neco k tematu
 asi neco k tematu 

do toho se ozval její přítel takže byla hádka.. ale hlavně proto ze ten šašek ji prej nahanel, zeukazoval aby odbocila na benzínku , předjížděli se a on ji i vybrzdoval.. když jsem cet momenty majitele příspěvku .. tak se fakt stydím ..dobrej k**ot .. bohužel jsem to nestih oscrenovat .. prez 100komentu
 tak to mohlo byt dobre citanicko na vecer
 tak to mohlo byt dobre citanicko na vecer  skoda, ale zaznamenal som to tam, v tedy tam bol len koment ze take fotky by zakazal lebo co ak niekde bola a nemala byt alebo mala byt a nebola
 skoda, ale zaznamenal som to tam, v tedy tam bol len koment ze take fotky by zakazal lebo co ak niekde bola a nemala byt alebo mala byt a nebola  dalej som nesledoval
 dalej som nesledoval
 tak co myslite? panc ci nepanc?
 tak co myslite? panc ci nepanc? 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host