diky za radu , kufor som otvoril, prestriakal som silikonom mechanizmus a ono to uz funguje, aj znutra aj zvonku,bolo to asi zasekleRasputin píše:Zadna sedacka strana vodica, skus pod nou sasmatrat, malo by byt silon s ockom na nudzove otvorenie.
U mna bol problem dosekane kable v pante kufra(vyrazalo poistku pri otvarani kufra)
zrejme zas a opat to iste, je par stranok dozadu...Henrich píše:diky za radu , kufor som otvoril, prestriakal som silikonom mechanizmus a ono to uz funguje, aj znutra aj zvonku,bolo to asi zasekleRasputin píše:Zadna sedacka strana vodica, skus pod nou sasmatrat, malo by byt silon s ockom na nudzove otvorenie.
U mna bol problem dosekane kable v pante kufra(vyrazalo poistku pri otvarani kufra)
ale nesvieti mi zadne svetlo na kufry sedan , poiska ok , prud tam ide (konector)ziarovka nova a este vyskusana z opacnej strany, niekde je tam zrada, ale kde? nejaky napad
Je mi to jasne, zle som sa vyjadril. On mi vravel ze nejde o deaktivaciu klapiek, ale ze to vyvaraju, preto treba nechat auto 2 dni v servise. Takže robia to tak ako by to malo byť, za samotne vyvarenie a odstranenie klapiek chcu 250€. Co nemam problem zaplatiť, ak má auto fungovať tak ako má.swoop01 píše:>qpkqkma: Pod tema klapkama to evidentne prolina a unika tlak z turba. Pouha dekativace tuto vadu na krase neodstrani. Urcity vliv na zivotnost ma vsechno co nepracuje spravne.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 4 hosti