Ok, keď až tak, tak to napravímepedro m píše:omg

Ok, keď až tak, tak to napravímepedro m píše:omg
Zdar, odpověděl sis sám. Dělají to ventily. Díky EGR, klapkám a DPF se ti zasere hlava neskutečným způsobem. Ten sajrajt v mraze tuhne a lepí. Pak to blbě startuje a hádá se prvních pár sekund. Já měnil hlavu ve 260kkm, zabrušoval ventily a od té doby motor chytá na první dvě protočení. Najeto mám 365kkm. Hlavně nepodlehnout panice, že by mohlo jít o vyběhané válce, nebo kroužky.nimbus1 píše:Zdravím,
Chcel by som vedieť váš názor...pred 4 mesiacmi som dal otestovat vstreky (v protokoloch je uvedene - v norme), pred rokom som vymenil žhavice. Teraz, keď je ráno -8 a menej naštartuje po cca 3-4 otáčkach a do cca 10 sekúnd je veľmi nepravidelný chod motora ( 3-4 válce, dym ako z avie ). Potom už ide pravidelne.
Čo to spôsobuje ? Podobne sa správajú diesle aj mojich kolegov z práce - majú podobne najazdené nad 200.000 km .
Nedosadajú ventily ? Strata tlaku vo valci cez piestne krúžky ? Nespravne riadenie ventilov pre stratu tlaku oleja?
Aké máte skúsenosti ?
No nazdárek, už se to sere co?Begu píše:Zravim ve spolek. Mam sice trochu jiny problem, ale souvisí to se zvukem motoru... Z chvíle na chvíli se mi stalo, ze ma auto od cca 1800-2000 otácek vyse piskavy zvuk. Spíš to syčí. Jelikož to dela jen, když jedu, je tezke zjistit, odkud to jde.. Koukal jsem hned na vyfuk, ten je jak novej.. Další na rade je turbo.. ale auto nehulí a jede uplne normálne. Turbo zabira nprosto v pohode.. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt? Díky moc a alfě zdar..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host