Majitel zřejmě rus, a je bouraná na pravou stranu. Výbava pouze Medium, takže na 3.2 chudě vybavené, nemá ani tempomat

A jak jsem pochopil, tak je akorát před rozvody, který jsou za raketu.
Mam fotky len od chalanov zo servisu- toto su take asi dve najhorsie miesta. Pri tom podbehu pred zadnym kolesom to je vraj dost zle na tej jednej strane- spod folie (predchadzajuci majitel prelepil tu origo foliu takou karbonovouriprex píše:Bjorn: Tak pak nahoď hlavně fotky, co všechno tam bylo za rez. Já z toho měl trochu taky strach, protože některá místa se zdála, že chytaj lišku, ale v reálu to bylo všude čistý a maximálně pro klid v duši jsem některá místa stříkal. Rezlo to akorát povrchově na nápravnici a kolem těch otvorů u zadní nápravy, jinak nikde nic...
Sháním pro sebe pěknou 159ku v JTD, možná bych měl zájem. Mohl bys mi poslat více info a fotky?RonyV píše:800km??? Tak to by mi prasknul asi kokeš vejpůl![]()
Pročítám net a narazil jsem na slovenské i německé testy verze Q2 po face. Hmotnost 1590kg. Při mírně svižném tempu udávají spotřebu 10-11l. Což už by nebyl žádný extrém. Samosebou upozorňujou, že při maximální využítí motoru to leze přez 20l. Jak ale píšeš, běžně člověk nohu na podleze určo nemá celích 100km jízdy.
No mám pořádnýho brouka v hlavě pánové
Takže kdo má zájem o mou 2,4???
Dilinger píše:AHoj. Chtel bych se zeptat zkusenych na co si dat predevsim pozor u AR 159. Trochu se priznam ze se bojim poruchovosti..at uz turba erg a dalsich strasaku tak i spotreby ..MAm zatim vyhlidlou AR 159 2litr 100kw rv 2011..tak i trochu vaham zda to neni malo vykonu na tak tezke auto..Dekuji za jake koliv rady..popripade i zkusenosti co jste opravovaly a cca za kolik..jsem samozrejme smiren ze bude neco stat v nasledujich letech)) diky
jinak tohle je muj favorit zatim
http://www.tipcars.com/alfa_romeo-159/a ... 30143.html
Bud spatne serizena spojka (nerozpojuje), ale spis to bude mrtvej DMF. Me teda rachtal pri rozpojovani spojky, pozdeji uz porad (205tkm).filanal píše: - při sešlápnutí spojky se ozývá takové rachtání a rachtá to celou dobu, co je spojka stlačená - hned jak ji pustím je zase ticho - máte tipy, co by to mohlo být?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 4 hosti