Zdravím ve spolek..
tak nějak dolaďuji prodej mé audinky (A2) a chtěl bych ji vyměnit za něco netypického, neokoukaného, cenově přijatelného a hlavně krásného .. Takže, když jsem tak nad tím přemýšlel, tak jsem došel k závěr,u že to mi může nabídnout jenom Alfa romeo ..
Abych pravdu řekl zamiloval jsem se do Brery,

čekuju německo každý den a pořád se mi tam nic kloudného nechce objevit.. (né že bych na to spěchal, prodej auta mám domluven až na červen ale kdyby se objevilo něco zajímavého mohl bych koupit klidně už teď)

ale mám docela omezené finance.. vyčlenil jsem 150 - 160k na nákup auta .. aby mi zbyl nějakký prostor na vstupní investici (oleje, filtry možná rozvody)... Nastává otázka co za motor .. asi jsem rozhodnutý skusit si benzín .. i za cenu vyšší spotřeby... V mém věku (22) nemám ještě žádné závazky a defakto celou (malou) vejplatu mám pro mojí potřebu, takže jsem si řekl že si užiju a konečně se pořádně svezu..

takže nejspíše 2.2 JTS

zkrátím to trošku ať vás tak neotravuju...
Co tak čekuju vše možný tak sem narazil na:
http://vip-car.cz/kompletni-aktualni-na ... serv-kniha
=D> řekl bych docela netypická úprava .. nebudu říkat zdařilá ale spíš netypická...

byl jsem se tam podívat i osobně.. krom nějakých detailů vypadá pěkně .. v interiéru čistá .. ale byla to vcelku rychlá návštěva takže do detailů sem jí neštudoval .. hlavně se v alfách nevyznám takže sem nevěděl na co pořádně koukat a dát si pozor ... Jinak vyplněná serviska byla po 30k pravidelně až do 115k...
abych pravdu řekl docela mě uchvátila .. ale asi to bude tím že se mi prostě líbí alfa styl

bohužel jsem ještě neměl to štěstí a v breře sem neseděl a ani neviděl naživo.. tak pak bych jí třeba řadil odost výš..
Takže má otázka nebyl jste se někdo podívat na tuto 159 ? já bych zase nerad koupil uplný šrot... kdybych se náhoodu rozhodl pro 159

a dokáže někdo reálně zhodnotit jak si stojí Brera proti 159 ? Když nebudu brát vzhled (vtom je top Brera (pro mě)) a jinou karosérii... Myslím tím jestli je nějaký velký rozdíl mezi těmito dvěma auty ...
Díky
Alfám zdar !

Zatím hledám a vybírám .. :-)