Jen prostě v tom interiéru vypadá líp LCD, než obyč. rádio.. Mám TI-čko a uvažuju o interiéru Carbon, tak jsem to chtěl mít TOP.. :-)
Ale opravdu je zatím víc protikladů.. :-( A dávat tam nějakou čínu se mi taky nechce.. ach jo..

Díky za názor.. ;-)
Cau, tenhle tyden jsem zakoupil tez Yatour a mel jsem problem jako ty. Po vlozeni karty to nacetlo jen CD 2 a 6. Pak najednou naskocil i CD 3. Vyresil jsem to tak ze jsem nechal vse pripojeny a vyndal jsem pojistku na 30sec aby radio nebylo napajeno (tohle je doporuceno i v navodu). Po zapojeni pojistky zpet mi radio bere vsech 10 CD slozek.MikeC píše:Pánové, podařilo se někomu naučit Yatour všechny (6) složky? Vím že dufulus tu řešil, že mu po nějaké době přehrával jen složku 1 a 2.
Já si ho konečně koupil a přehává složky CD01-03, CD05-06, prostě vynechává CD04Zkoušel jsem přeformátovat kartu (8GB), nechat jen složky s jednou písničkou, atd. ale pořád tu CD04 ne a ne přehrát
MikeC píše:Díky za tip, to s tou pojistkou vyzkouším (zkoušel jsem ten Yatour znova odpojit/připojit) ale nepomohlo, uvidíme, jak s tou pojistkou.
Flashku jsem zatím nezkoušel, jen paměťovku (koupil sem 8GB microSD i s redukcí na SD od Samsungu - měli ji v Electroworldu v akci za necelé kilo). Jinou jsem zatím nezkoušel, ale jak si s tím dneska budu hrát tak zkusím vzít i nějakou flashku co mám v šuplíku a vyzkouším. Co mě tak napadá, máš to naformátované na FAT16/FAT32?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] a 3 hosti