PS: kdepak máte v "metropoli" takové malebné kopečky?

to je moje vidlácká domovina 20 km za "metropolí"
 to je moje vidlácká domovina 20 km za "metropolí"  

kdyby věděl co v tom mam za obsah tak to jde prodat
 kdyby věděl co v tom mam za obsah tak to jde prodat   samozřejmě pak musel dokázat jak mu to "jede" a do zatáčky kde viděl uplné ho... to vzal přes plnou tak už jsem ho nechal at se zabije sám
 samozřejmě pak musel dokázat jak mu to "jede" a do zatáčky kde viděl uplné ho... to vzal přes plnou tak už jsem ho nechal at se zabije sám 
 Jinak včera tankováno za 24,50, takže spotřeba se stala druhořadou záležitostí. Zpočátku mi činilo trošku problém pomyšlení na objem motoru, ale člověk si rychle zvykne. Jen zůstává ten těžko popsatelný rozdíl srovnání se stejně výkonnou atmosférou ve Stilu, kde ji vyrábí o litr větší objem a jeden válec navíc. Prostě ten pětivál budí dojem pořádné strojovny s odpovídající zvukovou kulisou a ten multiair v Alfě je takový..., no skoro elektromotor..
  Jinak včera tankováno za 24,50, takže spotřeba se stala druhořadou záležitostí. Zpočátku mi činilo trošku problém pomyšlení na objem motoru, ale člověk si rychle zvykne. Jen zůstává ten těžko popsatelný rozdíl srovnání se stejně výkonnou atmosférou ve Stilu, kde ji vyrábí o litr větší objem a jeden válec navíc. Prostě ten pětivál budí dojem pořádné strojovny s odpovídající zvukovou kulisou a ten multiair v Alfě je takový..., no skoro elektromotor..  
  Ale vše v rámci zdravého rozumu a pudu sebezáchovy
 Ale vše v rámci zdravého rozumu a pudu sebezáchovy 
 kdyby to takhle vydrželo tak nemam problém živit QV, ale nějak jsem si už zvyknul na sílu toho multiairu že mi to ani nevadí, jen ten zvuk hodně chybí.. 1,2 co jsem měl v Bravě teda zněla lépe..  5ti vál ve Stilu se mi taky líbil, ale bál jsem se předtim toho robota tak jsem se mu radši vyhnul..
 kdyby to takhle vydrželo tak nemam problém živit QV, ale nějak jsem si už zvyknul na sílu toho multiairu že mi to ani nevadí, jen ten zvuk hodně chybí.. 1,2 co jsem měl v Bravě teda zněla lépe..  5ti vál ve Stilu se mi taky líbil, ale bál jsem se předtim toho robota tak jsem se mu radši vyhnul.. behem hodky 3 kousky
 behem hodky 3 kousky

já už pomalu mířím na dvojnásobek
  já už pomalu mířím na dvojnásobek 
 no to mi bude ještě chvilku trvat
 no to mi bude ještě chvilku trvat  a co stále spokojenost?
 a co stále spokojenost? 
 moje řeč už mě ty zimáky nebavěj
 moje řeč už mě ty zimáky nebavěj  ale musim teda říct že Nokiany který na tom mam mají docela výdrž na to jak s tim jezdim moc nemizej
 ale musim teda říct že Nokiany který na tom mam mají docela výdrž na to jak s tim jezdim moc nemizej No a při té příležitosti jsem jako bonus zjistil, že už by to chtělo nové i ty spodní čepy... tak něco odjezdím a půjdou nové komplet ramena.
 No a při té příležitosti jsem jako bonus zjistil, že už by to chtělo nové i ty spodní čepy... tak něco odjezdím a půjdou nové komplet ramena. že já si radši nekoupil nové auto
 že já si radši nekoupil nové auto 
 nevím, jestli by sis nějak pomohl. Poláci to na fóru řeší asi na 20 stranách a vrzaly i nové. Já ty origo silenty měnil jen kvůli toho, jinak jim nic nebylo. Prostě asi nějaká svinská gumová směs, která s klesající teplotou ztrácí elesticitu víc než by se slušelo.
  nevím, jestli by sis nějak pomohl. Poláci to na fóru řeší asi na 20 stranách a vrzaly i nové. Já ty origo silenty měnil jen kvůli toho, jinak jim nic nebylo. Prostě asi nějaká svinská gumová směs, která s klesající teplotou ztrácí elesticitu víc než by se slušelo. zatim to opravuji volume >>>>> vypozoroval jsem že za vlhka když hodně chčije je klid takže fakt jen nějaká sviňská guma
 zatim to opravuji volume >>>>> vypozoroval jsem že za vlhka když hodně chčije je klid takže fakt jen nějaká sviňská guma   a co nějaký úpravy plánuješ když se blíží to jaro?
  a co nějaký úpravy plánuješ když se blíží to jaro?  
 Ale musím jí pořídit nové letní botky, když už tam budou, tak nějak esteticky upravit třmeny, aby ladily oku a pak se uvidí co dál. Ale letošní prioritou je celolak Barchetty (summer car) a mezi tím udělat trošku větší GO na motoru (celý ven, repas převodovky, nová spojka, motor přešálovat a překroužkovat) ať je z toho skoro 100% krasavice
  Ale musím jí pořídit nové letní botky, když už tam budou, tak nějak esteticky upravit třmeny, aby ladily oku a pak se uvidí co dál. Ale letošní prioritou je celolak Barchetty (summer car) a mezi tím udělat trošku větší GO na motoru (celý ven, repas převodovky, nová spojka, motor přešálovat a překroužkovat) ať je z toho skoro 100% krasavice 
 jak to cvici ta 1,8 s tim malickym autickem? To bude hodne podobne Julde ne? Jo brzdy me taky cekaj ale teda jen kolem kotoucu mi to orezlo tak to vypada fuj
 jak to cvici ta 1,8 s tim malickym autickem? To bude hodne podobne Julde ne? Jo brzdy me taky cekaj ale teda jen kolem kotoucu mi to orezlo tak to vypada fuj  

. Krouťák není tak podstatný, důležitější jeho průběh spolu s křivkou výkonu.
 . Krouťák není tak podstatný, důležitější jeho průběh spolu s křivkou výkonu.
 ale verim ze to musi byt hezke svezeni
 ale verim ze to musi byt hezke svezeni  az natrefim na brzdu za rozumnej peniz tak to asi vyzkousim jak na tom holka je
 az natrefim na brzdu za rozumnej peniz tak to asi vyzkousim jak na tom holka je  horsi, ze ted kdyz jsem jel na hory tak na dalnici obcas pri pridani plynu se rozklepal volant a kdyz jsem dal nohu z plynu tak to prestalo, takze tim vylucuju vyvazeni nebo nakopnuti kol, sle nedela tak furt jen obcas.. Nevis cim by to mohlo byt? Nacnute turbo? Pripadne ty svicky jestli by to nemohly delat ale nevim
 horsi, ze ted kdyz jsem jel na hory tak na dalnici obcas pri pridani plynu se rozklepal volant a kdyz jsem dal nohu z plynu tak to prestalo, takze tim vylucuju vyvazeni nebo nakopnuti kol, sle nedela tak furt jen obcas.. Nevis cim by to mohlo byt? Nacnute turbo? Pripadne ty svicky jestli by to nemohly delat ale nevim Zkrátka italové mají tu svou pověstnou "duši" a aut není nikdy dost
  Zkrátka italové mají tu svou pověstnou "duši" a aut není nikdy dost  . K tomu třepání volantu: podložky pod koly máš? Mě to dělaly podložky (20 mm). S těmi jsem to koupil, germán je měl zapsané i v TP (eibach). Potom jsem přišel na to, že mu asi "přimrzly" k dosedací ploše a nějaký kkt je sundal pár ránami kladivem, čímž po obvodu dosedací plochy úspěšně vyrobil vlny. Tak jsem je nechal stočit do roviny, bylo to o něco lepší, ale volant se za určitých okolností chvěl mírně pořád. Po nasazení 18-tek bez podložek žádný problém. Tak je mám zatím hezky čisté v krabičce.
 . K tomu třepání volantu: podložky pod koly máš? Mě to dělaly podložky (20 mm). S těmi jsem to koupil, germán je měl zapsané i v TP (eibach). Potom jsem přišel na to, že mu asi "přimrzly" k dosedací ploše a nějaký kkt je sundal pár ránami kladivem, čímž po obvodu dosedací plochy úspěšně vyrobil vlny. Tak jsem je nechal stočit do roviny, bylo to o něco lepší, ale volant se za určitých okolností chvěl mírně pořád. Po nasazení 18-tek bez podložek žádný problém. Tak je mám zatím hezky čisté v krabičce.  .
 . 
 ale je to divné že jednou to udělá a po druhé zase ne.. každopádně díky za dobré rady
 ale je to divné že jednou to udělá a po druhé zase ne.. každopádně díky za dobré rady   
  po ničem jiném pořádně ani nekoukám než po Italech, ale na to už si zvykla, že z ní nedobrovolně chci udělat Alfsitku:-D ted už mohla drandit v GTčku, kdyby majitel necuknul a nenapsal mi že auto si nechá..
 po ničem jiném pořádně ani nekoukám než po Italech, ale na to už si zvykla, že z ní nedobrovolně chci udělat Alfsitku:-D ted už mohla drandit v GTčku, kdyby majitel necuknul a nenapsal mi že auto si nechá.. Abarth si vezme kolem 9 litrů. Ale spíš v příměstském provozu. To je pak 8,5 - 9. Kámoš ho má teď v Praze a skákání po městě se odrazí tak na 10 litrech. Automat je to příjemný, když ty koně moc nedráždíš, tak řehtají decentně. Ale v okamžiku, kdy se ta strojovna nadechne, tak už se předměty kolem cesty začnou divoce míhat
  Abarth si vezme kolem 9 litrů. Ale spíš v příměstském provozu. To je pak 8,5 - 9. Kámoš ho má teď v Praze a skákání po městě se odrazí tak na 10 litrech. Automat je to příjemný, když ty koně moc nedráždíš, tak řehtají decentně. Ale v okamžiku, kdy se ta strojovna nadechne, tak už se předměty kolem cesty začnou divoce míhat  Nejlepší na selespeedu je kickdown. To si v klidu jedeš kolem 70-80 na 5ku, šlápneš až na podlahu, auto si tam vrazí efektní meziplyn, zařadí za 3 a pak když to vydržíš už přeřazuje výš až při 6000 ot/min. No a motor, od 4 tisíc je to neskutečný koncert - 6-ti vál na to zvukově nemá.
  Nejlepší na selespeedu je kickdown. To si v klidu jedeš kolem 70-80 na 5ku, šlápneš až na podlahu, auto si tam vrazí efektní meziplyn, zařadí za 3 a pak když to vydržíš už přeřazuje výš až při 6000 ot/min. No a motor, od 4 tisíc je to neskutečný koncert - 6-ti vál na to zvukově nemá. 
 by se mi v tom ještě někde zabila když by jí to pak lákalo nebo bych jí s tim jezdim furt já
 by se mi v tom ještě někde zabila když by jí to pak lákalo nebo bych jí s tim jezdim furt já  takže radši GP 1,2 65koní
 takže radši GP 1,2 65koní  
  taky by se mi líbilo něco jako třeba GTA jen tak na oprašování v garáži a semtam to vytáhnout a užívat si ten zvuk, ale to už bych musel mít jiný přijmy abych to všechno uživil
 taky by se mi líbilo něco jako třeba GTA jen tak na oprašování v garáži a semtam to vytáhnout a užívat si ten zvuk, ale to už bych musel mít jiný přijmy abych to všechno uživil  jinak zkusil jsem kola a jsou dotažené, tak to pak ještě zkusim shodit a nebo to hold už rovnou přehodit na letní, ale s tim co ted to počasí předvádí nevim nevim
 jinak zkusil jsem kola a jsou dotažené, tak to pak ještě zkusim shodit a nebo to hold už rovnou přehodit na letní, ale s tim co ted to počasí předvádí nevim nevim 

), ale sehnat něco v solidním stavu je celkem problém. Taky pokukuju po Fiat Coupé, ten 2.0 20V - s turbínou. Ale toho je v nedosraném stavu jako šafránu a pokud je hezké, tak už stojí dost financí.
 ), ale sehnat něco v solidním stavu je celkem problém. Taky pokukuju po Fiat Coupé, ten 2.0 20V - s turbínou. Ale toho je v nedosraném stavu jako šafránu a pokud je hezké, tak už stojí dost financí.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host