S tím pocukáváním si fakt myslím, že to je jak píšu. Já mám na dálnici D11 vypozorovaný jedno místo, kde mi to udělá dost často.. taky mírnej kopeček, tempomat na necelých 120 a těsně pod horizontem si cukne jako kdyby si chtěla podřadit z šestky na pětku, ale jen lehounce cukne, nebo spíš zavrní a šestku tam nechá, protože si asi uvědomí, že to ještě utáhne

, ale jakmile mám rychlost o chlup vyšší, tak už to neudělá, protože už jí asi otáčky stačej. Tý jo, popisuju to vysloveně odborně, ale tak to prostě je, no

.
A pokud jde o to kopnutím, tak vlastně mně to taky občas kopalo, ale asi v opačným gardu než tobě. Projevovalo se to tak, že mi to při prudký akceleraci z nuly, ve chvíli kdy měla převodovka přeřadit na dvojku, skoro až nehorázně koplo a teprv pak tam ta dvojka spadla. Vypozoval jsem, že mi to vlastně při přeřazování z 1 na 2 vyskočilo do neutrálu a pak tam teprv ta dvojka natvrdo zapadla. Občas to byly rány a otřes, žes měl pocit jako kdybys v plný rychlosti vymetl díru v silnici. Ale jak píšu, dělalo to jen při prudký akceleraci, jinak nikdy, takže jsem si odpustil závodnický rozjezdy a několik let to popravdě neřešil. Ale předloni mi odešel hydroměnič, tak po jeho repasi jsem zjistil, že už se ty kopance neobjevujou, takže je možný, že jsem ho měl "nakopnutej" už třeba pár let zpátky a blbě tlakoval olej.. ale né, strašit nechci, může se ti to fakt třeba jen zdát a nebo jak ti říkal Zdenda, nech si ověřit hladinu, protože na tý fakt záleží dost, zvlášť pokud jsi to před výměnou při stejných podmínkách nepozoval..