Vzdyt mas pravdu, to je auto za cenu lepsi oktavky, takze to budou mit lidi co resi spotrebu a pneu... O fleetu nemluvespeedy píše:
mým záměrem bylo tomu trochu odlehčit.
Se tady kouknete do temat ohledne spotreby jak se resi desetinky

Vzdyt mas pravdu, to je auto za cenu lepsi oktavky, takze to budou mit lidi co resi spotrebu a pneu... O fleetu nemluvespeedy píše:
mým záměrem bylo tomu trochu odlehčit.
Navíc méně výbavy znamená krom nižší ceny i nižší hmotnost. Čímž nemyslím, že to vytrnou světla, ale když se podíváme třeba do sedmdesátých let tak v USA se i muscle cars, byť do nich bylo možné objednat téměř cokoliv, prodávaly úplně bez výbavy. A pouliční závodníci byli šťastní , že sou rychlejšíHampice píše:Zase pokud tyhle holátka* budou cenově konkurenceschopný, tak proč ne. Na něčem se ta "cena od" postavit musí.
No, obecně máš pravdu, ale zas na druhou stranu já si nepamatuju auto od Fiatu/Alfy za posledních 10-15 let, kdyby by první výrobní generace měla nějaké zásadnější problémy.... klasika typu 147/GT byla OK od začátku výroby, u 159 teda facelift řešil hmotnost a řízení, tam to pomohlo.... Mito a Giulietta taky nemají v prvních verzích nějaké vady (jasně, ty auta se postupně vylepšují, ale je to jen ladění detailů, nic fatálního....). A u Fiatu to samé, měl jsem funglovku Bravo hned jak naběhlo do výroby a až na blbosti řešené v záruce OK.... V dnešní době pětiletých záruk snad koupě nového modelu už není tak riziková....Michaltalbot píše:Taky se moc těším, Rosso + béžová kůže to jistíale říkám si, že bude rozumnější minimálně rok počkat, aby se projevily a odstranily takový ty dětský nemoci a taky ta cena po počátečním boomu půjde znatelně dolů. Co myslíte?
jsem slepej? vidim krome qv akorat naftu...olis píše:cennik: https://drive.google.com/file/d/0B_bPVQ ... Qxbkk/view
nie si, benzin je tam len QVkrteczek píše:jsem slepej? vidim krome qv akorat naftu...olis píše:cennik: https://drive.google.com/file/d/0B_bPVQ ... Qxbkk/view
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů