Alfa Romeo Mi.To (pokec)
- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jj včera jsem se na něj byl juknout je to nádheraRichie píše:dneska jsem zase videl za vylohou cerne Mito..nejak se mi to zacina libit...

Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
Nový web o MITU
Ahoj všichni, nevím, zda jste o tom již neslyšeli, ale někdy tento týden se spustil fungl nový web jenom a pouze a krásné nové Alfičce MiTo...tady je link http://mi-to.cz/dev věřte mi stojí to za to, neváhejte a mrkněte na to...dokonce si zde můžete vytvořit i svůj vlastní videoklip!!!!!!!!!! je to fakt bomba a co jinak vlasntě říkátě na MiTo???
Re: Nový web o MITU
Odkaz na web je v rubrice pokec a co si myslíme o MiTu, je na předchozích osmi stránkách. Nic ve zlémvasek88 píše:Ahoj všichni, nevím, zda jste o tom již neslyšeli, ale někdy tento týden se spustil fungl nový web jenom a pouze a krásné nové Alfičce MiTo...tady je link http://mi-to.cz/dev věřte mi stojí to za to, neváhejte a mrkněte na to...dokonce si zde můžete vytvořit i svůj vlastní videoklip!!!!!!!!!! je to fakt bomba a co jinak vlasntě říkátě na MiTo???

Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
Vlastní videoklip
Aha, tý vado, to jste tady nějácí pohotoví:o)...já myslel, že je ten web žhavá novinka, vždyť ho spustili někdy tento týden ne???...už jste ho navštívili???---se tam dá vytvořit i vlastní video, je to fakt hodně vychytaný!!!
Re: Vlastní videoklip
vasek88 píše:Aha, tý vado, to jste tady nějácí pohotoví:o)...já myslel, že je ten web žhavá novinka, vždyť ho spustili někdy tento týden ne???...už jste ho navštívili???---se tam dá vytvořit i vlastní video, je to fakt hodně vychytaný!!!
Mám na vás takovej dotaz, nejpsíš budu kupovat MiTo a vůbec si nevím rady, jaký byste volili motor??? k dispozici je tam ta 1.4 T, pak 1.4 a 1.6JTD. A moc jsem neporozumněl v čem, že to spočívá to nové zavěšení...:o(
Nový český web o MiTu
Zdar lidi, přidává link na české stránky o MiTu.Je fakt povedenej a zaslouží si Vaši mávštěvu. http://mi-to.cz Tak mrkejte :-)
1.4T 16V; EOS 40D
Záleží co s ním máš v plánu. Já bych bral 155-ti koňovou 1,4T 16v. Toliko můj názor k výběru motoruvasek88 píše:Mám na vás takovej dotaz, nejpsíš budu kupovat MiTo a vůbec si nevím rady, jaký byste volili motor??? k dispozici je tam ta 1.4 T, pak 1.4 a 1.6JTD. A moc jsem neporozumněl v čem, že to spočívá to nové zavěšení...:o(

1.4T 16V; EOS 40D
Motory do MITA
No samozřejmě bych rád preferoval sportovní jízdu s D.N.A. dynamic:o)...ale zároveň se trochu bojim jak moc by vyskočila spotřeba nahoru s tímhle motorem 1.4T šestnáctiventil:o)...docela uvažuji o šetrnějším 1.6 JTD s krásnými 120 koňmi-i to je myslím, na tak malé auto hodně:o)
Vašku neblázni a okamžitě zapomeň na diesel
Já s T-Jetem jezdím v Bravu a po nějakých 1500km mám spotřebu někde kolem 8,5l a to s tím jezdím krátké strkačky do práce po malém městě, takže motor se ani neohřeje, párkrát zrychlí a už jsem na místě.... S lehkou nohou to Mito bude klidně jezdit kolem 7 litrů mimo město, o tom jsem přesvědčený... Motor má zcela sametový chod, nádherný plynulý zátah a hezký zvuk... jezdí se s ním opravdu skvěle a zrovna pro Mito je jak stvořený. Samozřejmě pokud to budeš na okreskách pořádně prohánět tak spotřeba poletí nahoru a při svižné jízdě (kdy vyprášíš 98% aut na silnici a asi přijdeš o dost bodů) bude brát tak kolem 10 a klidně i víc.... Největší problém bude dálnice, při konstantní 140kmh auto bere 10l viz tento test: http://www.alfisti.net/alfa-forum/news/ ... turbo.html Je obecně známo že turbomotor je při extrému neomezený žrout a taky v testu píšou spotřebu při plné zátěži na dálnici na nějakých 23l/100km (ovšem průměr brutálních 183)!
Ovšem já to beru tak, že většina lidí bude s Mitem jezdit na pohodu po městě a okolí, občas to prožene na okreskách a na dálnici zas tak často nevyjede - v takovém případě je ta 1.4 jasná volba (navíc lehký motor pozitivně ovlivní jízdní vlastnosti....). Mito s T-jetem je pro mě ideální kombinace auta pro denní použití a zábavu....
Variantu 1.6 JTD bych mimo jiné i kvůli její vysoké ceně bral jen na dlouhé jízdy po dálnici, jinak ne.... A kdo si zrovna Mito koupí na dlouhé štreky?
Každopádně gratuluju vůbec k tomu, že nad Mitem reálně uvažuješ, moc nás takových není

Ovšem já to beru tak, že většina lidí bude s Mitem jezdit na pohodu po městě a okolí, občas to prožene na okreskách a na dálnici zas tak často nevyjede - v takovém případě je ta 1.4 jasná volba (navíc lehký motor pozitivně ovlivní jízdní vlastnosti....). Mito s T-jetem je pro mě ideální kombinace auta pro denní použití a zábavu....
Variantu 1.6 JTD bych mimo jiné i kvůli její vysoké ceně bral jen na dlouhé jízdy po dálnici, jinak ne.... A kdo si zrovna Mito koupí na dlouhé štreky?
Každopádně gratuluju vůbec k tomu, že nad Mitem reálně uvažuješ, moc nás takových není

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
na toto téma jsme se tady všichni náramně zasmáli, nic nového na něm není, je převzaté z Puntavasek88 píše: A moc jsem neporozumněl v čem, že to spočívá to nové zavěšení...:o(

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Tom: no jasně, když prostě v mrazu nastartuju, projedu pár křižovatek, udejdu 2km a zase to chcípnu, tak pod 10l ta spotřeba spadnout určitě nemůže... Ale jak píšu výše - dobrý řidič bude plynule jezdit za 7,5 a když bude chtít, zadupe do země koho bude chtít 

Spotřeba
No myslím že, řešit jestli si MiTo vezme 10l nebo 7,5l asi stejně nikdo v reálu nebude :-) Rozdíl je necelých 100 Kč a za tu rozdílnou jízdu to asi bude stát. Pokud někdo bude skutečně řešit spotřebu asi pořídí 1.4 u který Alfa udává kombinovanou spotřebu 5,9l čož bude určitě reálně splnitelné. Akorát pak D na D.N.A pěkně potáhnou pavučiny 

1.4T 16V; EOS 40D
1.4T
Asi bych ten motor nesrovnával v různých autech. Každopádně je to nejsilnější motor krerý Alfa pro MiTo nabízí a pokud se ti to zdá málo, tak můžeš pořídit třeba Breru 3.2 V6
Což je trochu o jiným povození ale taky o jiných nákladech 

1.4T 16V; EOS 40D
MiTo
No tušil jsem, že do toho asi nejdeš. Však MiTo bude v budoucnosti na silnicích docela často vidět, ale Breru asi jen tak nazahlídnu jak se přibližuje ve zpětným zrcátku a hned zase mizí za horizontem 

1.4T 16V; EOS 40D
- coyote
- SemTuFurt
Nemůžeš porovnávat 1.4T v mastodontní těžký Lančii s lehčím MíŤouRichie píše:ja jsem tedka jel s tim 1.4 T a neprislo mi to jako zadna raketa tedaale to bylo v Lancii,tak v Mitu bude treba jinak odladenej...na druhou stranu je uzasny co z 1.4 dokazou vydolovat...

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
tak ona ta 1.4 táhne hodně lineárně, takže tam není ten krouťákový efekt, že jako "táhne vocpoda".... Jinak si ale myslím že i ta Lancie by se Richieho JTD udržela celkem v pohodě....coyote píše:Nemůžeš porovnávat 1.4T v mastodontní těžký Lančii s lehčím MíŤouRichie píše:ja jsem tedka jel s tim 1.4 T a neprislo mi to jako zadna raketa tedaale to bylo v Lancii,tak v Mitu bude treba jinak odladenej...na druhou stranu je uzasny co z 1.4 dokazou vydolovat...
Ona ta Delta na to jak je velka az tak tezka neni. S tiema naftakama ma 1430kg, ale s benzinama ma 1320kg. Samozrejme Mito je musi vaha, to ma s JTD neco malo pres 1200kg...coyote píše:Nemůžeš porovnávat 1.4T v mastodontní těžký Lančii s lehčím MíŤou
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´