Lukasi diky moc. Uz se tesim az bude v uplne vymazlenem stavu :lol: a vychutnam si prjozdku taky v necem jinem nez naftovem kombiku (byt skvelem). Prece jen benzinove GTcko..Tokarev píše:Radime gratuluji a moc zavidim, ze mas tak uzasne vozidlo :!:

Lukasi diky moc. Uz se tesim az bude v uplne vymazlenem stavu :lol: a vychutnam si prjozdku taky v necem jinem nez naftovem kombiku (byt skvelem). Prece jen benzinove GTcko..Tokarev píše:Radime gratuluji a moc zavidim, ze mas tak uzasne vozidlo :!:
diky za info, vypada to pekne. jinak te srdecne vitam tady na foru, konecne dalsi alfista - srdcar :lol:Kubas píše:Nechceš ke kupátku nějaké dobové materiály, co třeba tohle: http://www.aukro.cz/item204114007_prosp ... _1972.html - jinak na www.aukro.cz jsou občas fakt pěkné věci, stačí zadat do vyhledávače "Alfa" a hned je za co utrácet
je to komplikovany, dnes jsem tam byl pro seznam co bude potreba jeste vymenit..pan Kamenik na ni zrovna delal a ja spechal do prace :lol: navic jsem si zapomel fotak :lol: nicmene pristi tyden ji konecne vezu na tu atestaci,bohuzel procedura bude 14dni trvat, pak teprve na kraj zaregistrovat a dostat SPZky a pak teprve pojedu z Prahy pryc smer garaz. bohuzel tu predvadecku a video vidim realne tak za 3 tydny.Harous píše:A kde je slibovany video se zvukem motoru? :lol: .
Jen pro info hodim ceny z toho EPERU:Raddik píše:z toho ulozeni kardanu potrebuju presne body 14 (2ks) 18 a 19 - tedy 2x víčko, 1x ložisko a rozpěrku. diky za pomoc
Dekuji za pochvalu a drzim palce, nakonec ji treba zrenovujes driv nez jaJerremiash píše:Nezbývá mi než závidět, já ji ani nezkoušel nastartovat, rovnou jsem ji začal odstrojovat. Do té doby, můžu jen koukat na videa, fotečky a čekat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti