Zase 159, jen v páprďácké stříbrné a o nějaký ten pátek mladší.

Jen ten interier bych nějak změnil.
  Jen ten interier bych nějak změnil. Tam je uz 6kv nebo?
 Tam je uz 6kv nebo?

by sem se posral asi by mi praskla pumpa v nervech. Hlavně že to neuletělo.
  by sem se posral asi by mi praskla pumpa v nervech. Hlavně že to neuletělo. Já už rok parkuju v Ostravě u cesty v poněkud "tmavší" čtvrti a zatím naprosto bez problému (ťuk ťuk na dřevo). A to zrovna minulý týden Fábii co parkovala za mnou jen asi 2 hodiny během odpoledne - za bílého dne, a chodí tam docela dost lidí - někdo vzal rádio - zámek u spolujezdce vylomený, rádio pryč. Alfu ani nezkoušeli, zámek bez škrábance [-o< (taky co by dělali s origiálním 159tkovým rádiem
 Já už rok parkuju v Ostravě u cesty v poněkud "tmavší" čtvrti a zatím naprosto bez problému (ťuk ťuk na dřevo). A to zrovna minulý týden Fábii co parkovala za mnou jen asi 2 hodiny během odpoledne - za bílého dne, a chodí tam docela dost lidí - někdo vzal rádio - zámek u spolujezdce vylomený, rádio pryč. Alfu ani nezkoušeli, zámek bez škrábance [-o< (taky co by dělali s origiálním 159tkovým rádiem  )
 )

lidi jsou neskutečný, ale neskutečný hovada
 lidi jsou neskutečný, ale neskutečný hovada
 ale krasná je i tahle
 ale krasná je i tahle 

Aspoň jsi omladil. Já měl nutkání vyměnit za benzínovou, páč mi posledního 3/4 roku stojí převážně v garáži, ale jelikož se rýsuje nový job a budu zase denně dojíždět, tak zůstane.
 Aspoň jsi omladil. Já měl nutkání vyměnit za benzínovou, páč mi posledního 3/4 roku stojí převážně v garáži, ale jelikož se rýsuje nový job a budu zase denně dojíždět, tak zůstane.  

… ale černá je černá
 … ale černá je černá 

ať dobře slouží
 ať dobře slouží  
Když pominu ty světlý stránky, tak je to jako bych četl příspěvek od riprexeAdamsquare píše:Čtvrt roku a pár tisíc km z námi, tak je čas trošku zhodnotit upgrade.
Je to stejný auto, takže to vemu krátce a hned ji pohaním
- Facelift… jak bývá zvykem, šidilo se kde se mohlo
- některé části interiéru mi přijdou nějak méně fortelný než dřív
- u FL chybí automatické zavírání oken klíčkem i ochrana proti skřípnutí. Debilita
- BOSE je výrobce špičkové audio techniky, ovšem ve 156 i 159 hraje nevalně.
- Nedostatečně dimenzovaný deflektor střešního okna. Kolem 50km/h duní.
- Střešní okno je fajn, ale i se zataženou roletou jde od něj hluk
- Humpolácká páka QTronicu
- Přenos vibrací motoru do pedálů (Qtronic)
- V manuálním režimu řadí jemněji než v automatickém navíc často řadí zbytečně vysoko
- Ve městě žere jak tank. Dálky celkem ok.
- V techničáku ubylo jen 25kg
- Myslel jsem si, že přední parkovací senzory se můžou hodit. Omyl, je to hovadina co pořád otravuje pískáním.
- Kvůli střešnímu oknu ubylo další (jediné) odkládací místo. Nemám si kam dát brejle
- Kryt schránky s kolenním airbagem před spolujezdcem vymýšlel blb
- Zvykl jsem si na stropní tlačítko kufru. Trošku mi chybí.
Ale jsou i světlé stránky
- Na stopkách by se to možná neprojevilo, ale pocitově jede automatka jako z praku.
- Paradoxně, když se tomu naloží, tak řádí sametově. Při pomalé jízdě občas zaváhá nebo cukne
- Motor je jak nový, zvenku i zevnitř. DPF, EGR, SWIRL stornovány. Z auta jsem zatím neviděl vypadnout jediný obláček.
- Historicky moje první SW, kde nevrže roleta kufru
- Bílé budíky vypadají mnohem lépe jak červené
- Není kůže jako kůže. Sedačky vypadají stejně ale černá kůže je proti předchozí světlé hrozně jemná. Krémuju je neustále aby tak i zůstaly. Jakékoliv knoflíky nebo zipy na kalhotách zcela zapovězeny.
- Nějaká ta drobná výbava navíc co je většinou nanic.
- Stříbrná metalíza stačí umýt tak 2x do roka… ale černá je černá
- Všechno zatím funguje

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů