Tak je otázka, jestli stačilo to co jsi udělal. Protože saze jdou i do části kde je selenoid co to otevírání/zavírání provádí.Giocatore píše: Horsi je , ze jsem skoro zadny rozdil nepocitil... takze vysledek minimalni
prikladam foto jak byl zas*any
OK, díky, FES uz jsem rozchodil, tak zkusim udelat graffilipes píše:Tak je otázka, jestli stačilo to co jsi udělal. Protože saze jdou i do části kde je selenoid co to otevírání/zavírání provádí.Giocatore píše: Horsi je , ze jsem skoro zadny rozdil nepocitil... takze vysledek minimalni
prikladam foto jak byl zas*any
Tady je hezký návod na kompletní vyčistění, pokud je to zas*any i v té ovládací části (někde už to tu určitě bylo, ale opakování je matka moudrosti):
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147 ... tions.html
A pak bych nečekal úplně zázraky, když jsem ho kdysi čistil, tak přestaly kolísat otáčky na volnoběh a zlepšil se o něco rozjezd, ale že by z toho rázem byla raketa, to ne. Spíš se koukni kolik Ti dává tlak turbo. Kolem 1800 otáček by mělo začít tlačit, tak se koukni jestli tlak roste, jestli tam není pak nějaký skok až u těch 2500, to by Tě pak čekala nějaká legrace s regulací.
Přesně tohle potřebuji. Můžeš mě prozvonit na č.603723427. Díky Harik Luhačovicexpettt píše:Co je rozumná cena?Jakým způsobem chipuje?Zip166JTD píše:Tak pánové EGR zaslepeno elektronicky a za rozumnou cenu. Tak že kdyby chtěl někdo číslo na šikulu v okolí Zlína až Uh Brodu dejte vědět. A i za rozumnou cenu čipuje.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti