Rad tam najdeš určitě víc než dost

Jinak pokud se nepletu tak 5W30 je novější uzpůsobený pro auta s DPF.
Ahoj, mám tu samou, leju Selenii WR diesel 5W30 PE. Nezapomeň taky na olej v převodovce, nevím kolik má najeto, ale okolo 100tis.km se doporučuje ho vyměnit.elurbinho1 píše:Zdravím všechny :-) koupil sem si 159tecku 2.0 jtdm 125kw a chci jí vyměnit olej..jenže jsem ji celou prolezl a nikde žádný štítek.. Takže se ptám,je tady někdo kdo ji taky má,?prosím o radu jaký olej jí dat :-) předem díky za info
michal81 píše:Ahoj, mám tu samou, leju Selenii WR diesel 5W30 PE. Nezapomeň taky na olej v převodovce, nevím kolik má najeto, ale okolo 100tis.km se doporučuje ho vyměnit.elurbinho1 píše:Zdravím všechny :-) koupil sem si 159tecku 2.0 jtdm 125kw a chci jí vyměnit olej..jenže jsem ji celou prolezl a nikde žádný štítek.. Takže se ptám,je tady někdo kdo ji taky má,?prosím o radu jaký olej jí dat :-) předem díky za info
Murino píše:Já ty pružiny o jeden závit seknul. Aretace je slabší, ale dveře udrží a je to mnohem lepší. Není třeba se bát, usekneš víc-dáš podložku. A velice se mi osvědčilo před zpětnou montáží "odizolovat" těleso omezovače od karoserie. Ten zvuk se pak tolik nepřenáší, můžeš si vyrobit podložku z tenké gumy nebo úplně stačí namazat silikonem a nechat zatuhnout. Každopádně jedna z dalších zoufalých věcí na Alfě...
Každopádně jestli je míněno tou podložkou mezi plíšek a pružinu dát gumovou, může to mít efekt. Z povahy věci tam až tak nemá co cvakat,vše je zaoblené, spíše se mi zdá, že se to strašně přenáší do karoserie a z toho jsou ty zvuky.
to sem jen dával příklad a myslel sem to tak že lepší vidět jestli tam někde není zrada a třeba postřehy že aby byl lepší přístup k něčemu tak je lepší ještě vymontovat to a to aby se s tím člověk zbytečně nezdrbával a tak pak třeba i jaké nářadí jestli jako třeba já když sem si měnil brzdy na své e36 tak tam byl atyp imbusu takže bych to nezjistil dřív než sem si našel návod na netu a mohl sem ho dokoupit dřív než sem to měl už rozebrané takže tak to bylo myšleno ;-)Laco 910 píše:Nechcem byt moc mudry ale ked potrebujes videa a navody na vymeny filtrov a oleja...tak to radsej nerob a daj to niekomu....a je tu toho popisaneho az moc,tak necakaj ze ti sem bude niekto pridavat odkazy
Ja mam na volnobeh s rozvicenymi svetly a s pustenou klimou 13,5-8V...byp píše:Cau chlapi, tak po delší době mám nějaky problémek... Byl jsem i v servisu ale nejak se mi zdá že si nejsou moc jistý co s tím.
Diag hlasí chybu P1134 coz je lambda, kterou jsem měnil pred rokem a 2 mesicema. Myslim si ze tato chyba zpusobuje zlutou ponorku.
Nicméně během startování se stává že bliknou vystražné světla, taky to v neděli a pondělí nenastartovalo na první tuknutí ale az na podruhé a docela dlouho to bylo jakoby zamrzlé (nic nešlo dělat ani klic vyndat)
V servisu jsme měřili napětí na baterce a při volnoběhu to ukazovalo 11,7 - 11,5 při pridáni plynu to vyskočilo na 13,5V
Taky se mi stalo ze blikaly celkove kilometry (to bylo včera) a nejak se posrala paměť sedadel jakoby (a asi i nastavení rádia). V body compu byla chyba nizké napětí.
Takze myslim ze to bude něco s altikem ale primo altik je divny kdyz pri vyssich otackách uz nabijí nebo ne?
Mám v planu dneska vecer nabit baterku nabijeckou a pripadně pomeřit kolik bude mít během dne.
Nějaké tipy?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 2 hosti