tak mám to osvětlené..
s pánom som teraz dohovoril

... a auto bylo bourané... prý bylo původně červené a pochází z česka... on už ho koupil bílé a tak jak je na fotkách... je třetí majitel a říkal že vše funguje, jediné co nejde prý ukazatel paliva... prý asi blbý kontakt (to asi těžko)..
s autem prý vůbec nejezdí má ho zaparkované v garáži... v cébii jsem koukal že jsou zaznamenaný km a i dvě nehody, takže by se dalo určo ověřit co a jak...
Prej se mám přijet podívat a uvidím...

akorát to kněmu mám 500km takže jenom nakukačku, tam určo nepojedu ...
každopádně dneska navečír mi pošle veškeré info plus nové fotky, tak uvidíme co ztoho vyleze

(určo budu informovat)
ale už jenom z toho titulu že to bylo bourané a má měněné veškeré budíky, tak do toho nejspíš nepůjdu

ale uvidím.. nechám se překvapit..
Díky za zkušenosti, rád si nechám poradit ... k těm sedačkám ... lákala mě představa že si nebudu muset pořád štelovat sedačku, když se vtom sveze přítelkyně nebo někdo jiný... to mě u minulého auta hrozně rozčilovalo... (ikdyž je fakt že přítelkyni vtom radši nenechám moc jezdit, přeci jenom mám jí docela rád)...
a ten výhřev bych taky uvítal... a při následném prodeji je to určitě velký plus navrch... ale zase na druhou stranu sedačky jdou opravdu pomalu, toho jsem si všiml když jsem se byl na jednu podívat...
uvidíme.. jsem docela zvědavý co pošle... ale auto vypadá opravdu takhle nedůvěřivě....
Zatím hledám a vybírám .. :-)