Příspěvek
od cendler » 21.9.2016, stř 10:16
Norman Bates : ano, EDC 16 je typ RJ, samozřejmě se pořád číslo zvětšuje s nástupem nových aut, ale u nás je to tahle jednotky přesněji řečeno EDC16C39, ale tohle vědět nepotřebuješ jako uživatel.
Udělat není problém, ty swift klapky jsou o tom, v jakém je máte stavu, pokud by šly jen odpojit od motůrku, tak je to pro mě práce na 1min, pokud by musely klapky ze sání ven pro jejich vychození, nebo něco vážného, tak je to bohužel na 2,4, 2dny práce, musí dolů rozvody, vysokotlaké čerpadlo a celý jeho držák, je tam mnoho a mnoho práce, ale to bych vám třeba vysvětlil po telefonu když mi zavoláte.
Lacomme : ano už jsem jich několik dělal a všechny jsem varoval, že pokud se odstraní DPF, je auto nezpůsobilé provozu, není to jako u 1,9/2,4 které jsou na tom lépe, protože jim zůstává katalizátor, ale po odstranění DPF auto funguje normálně, nekouří a neregeneruje, samozřejmě bez chyby, Vaše regenerace po 200km je dost brzo, mělo by opravdu regenerovat kolem 1000km, při krátkých trasách co máte vy bych to viděl mezo 600-800km, EGR může zapříčinit špatnou regeneraci filtru a tím ji takhle skrátil, chtělo by to vyzkoušet přes diagnostiku a zkontrolovat, jak se auto chová, ale příznaky co zde píšete značí na špatně/sekající fungující egr ventil, který motoru nedává správné podmínky pro regeneraci
Alfa Romeo 159sw 1,9JTDm 16v automat
víkendovka : Alfa Romeo Spider916 3,2 V6 24v
ženy : Fiat Bravo 1,4 16V-babycar
ex - Alfa Romeo 159sw 2,4JTDm DPF OFF, EGR OFF
Odstraňování DPF, EGR - KILLER of DPF, pořadatel akce Morava
Tel:777@904@438