Nechá se někde najít popis toho pohonu Q4?
Kubas a tu červenou tam stále mají...mas nějaké info, jestli se prodala tato, nebo nějaká jiná? Černá obyč taky zmizla, takže zmizne i Q?Kubas píše:ve Zlíně prodali jedno QV a jednu běžnou, obě jednomu člověkujinak nevim....
Ano benzín, 280 CV, Rosso Alfa, int. béžová kůže + ořech (ten bych nemusel, ale bez něj ta béžová vč. koberců nelze), paket PLUS, paket BiXenon, pádla...Harous píše:Doufám, že benzín.![]()
Nechá se někde najít popis toho pohonu Q4?
156 ne, i když mě po všech směrech strašně mile překvapila a je to skvělé auto, ale poprvé to byla 159, kterou jsem si pořídil před třemi roky. Bohužel, tím pádem 156 pošlu do světa, už takhle mám problém s místem a neměl bych pro ní skoro využití...Tonio píše:Michal : =D> to tě ta 156 pěkně nadchla pro značku ...
Tohle je jediný co jsem našel. Tušíte někdo něco víc co si pod tím představit?V obou případech je standardem osmistupňová automatická převodovka a pohon všech kol. Ten je pro Alfu tradičně nazvaný Q4, přičemž za standardních podmínek posílá veškerou sílu motoru na zadní kola. V případě ztráty adheze však umí na přední nápravu poslat až 60 % dostupné síly agregátu. Nastavení rozdělení točivého momentu mezi nápravy lze přitom upravit ovladačem Alfa DNA, který upravuje chování i dalších systémů auta. Systém využívá služeb aktivní rozdělovací převodovky a předního diferenciálu.
to QV šlo snad do výroby, takže se nejedná o tu na showroomu....Ondra156 píše:Kubas a tu červenou tam stále mají...mas nějaké info, jestli se prodala tato, nebo nějaká jiná? Černá obyč taky zmizla, takže zmizne i Q?Kubas píše:ve Zlíně prodali jedno QV a jednu běžnou, obě jednomu člověkujinak nevim....
No tak to je taky pěkný, tak to taky gratulujuKubas píše:Jinak já už jsem to psal v jiném vlákně, taky jsme do firmy jednu Giulii objednali.... Dvoulitr benzín, Superka, do vánoc by měla být....
Cenově malý rozdíl, ve výbavě ohromný. Za mě Veloce jasná volba. A ani ne kvůli Q4, to už je jen bonus.Michaltalbot píše:Přesněono totiž v těch konfiguracích je pak už dost malej rozdíl. Uvidíme jestli bude ještě nějaký mezistupeň směrem ke QV a jestli třeba půjdou ceny základních verzí dolů...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti