Zadne citace ti hledat nemusim, necitim k tomu zadnou povinnost, je krasne ze se hejkal Harous ozvalHarous píše:Asi mi něco ušlo, Petr147 tu někde psal podobný blitky nebo něco jinýho primitivního? Můžu poprosit o citaci nebo odkaz?

Omlouvam se za

Zadne citace ti hledat nemusim, necitim k tomu zadnou povinnost, je krasne ze se hejkal Harous ozvalHarous píše:Asi mi něco ušlo, Petr147 tu někde psal podobný blitky nebo něco jinýho primitivního? Můžu poprosit o citaci nebo odkaz?
Až budu mít odježděno Giulii nějakej ten pátek,pak můžu hodnotit jestli je opravdu super nebo ne,i když se cítím být alfistou, tak už šest let jezdím volvem,proč pak asi..zuzaczech píše:Tohle je forum fandu Alfy Romeo, kdyz ji nemate radi, tak .......Harous píše:Asi mi něco ušlo, Petr147 tu někde psal podobný blitky nebo něco jinýho primitivního? Můžu poprosit o citaci nebo odkaz?![]()
Omlouvam se za, Giulia je super!
to o objektivní diskusi byla ironie.... promiň.... jde právě o to že nic takového neexistuje, tak nechápu, proč to chcete tady, na fanouškovském webu....Petr147 píše:Hele, já jsem tak nějak odrostl na Garáži a jestli to o objektivní diskusi myslíš vážně, tak to bude s tebou něco špatně.. to už je lepší emimino.cz nebo podobné fórum
Ale vážně... jestli tu chceš debaty ve stylu PetrHladik a dalších, tedy primitivní nadávání na kohokoliv, kdo pronese cokoliv kritického na adresu AR a budeš nějak vnitřně šťastný, jak ta komunita krásně funguje, tak prosím, ale to pak nečekej, že se tu začnou nějak houfně ukazovat majitelé Giulií nebo se to tu bude někam posouvat. Ale jestli stačí plácání po zádech, jak dělá AR bezchybná auta, tak prosím, ale to si pak lžeš sám sobě.
Petulin940 píše:tak už prosím výsledky bubnování do kapot zveřejni !!!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti