ale tak to prostě je, kdo si zvykne na vyšší standard, je pak holt náročnější....
Vašek jezdil Alfou?Michaltalbot píše:Kubas: jen tlumočím jeho glosy k situaci, ale myslím, že zrovna tenhle týpek ví co říká
A proto jezdím Volvem..Kubas píše:
ale tak to prostě je, kdo si zvykne na vyšší standard, je pak holt náročnější....
Díky za cenné infocuhan píše:A proto jezdím Volvem..Kubas píše:
Petr147 píše:Vašek jezdil Alfou?Michaltalbot píše:Kubas: jen tlumočím jeho glosy k situaci, ale myslím, že zrovna tenhle týpek ví co říká![]()
http://ekonomika.idnes.cz/klaus-prijel- ... nomika_maf
Nemáš zač...Jakub_mt píše:
Díky za cenné info
Tak to si za to může tak trochu sám ne?Michaltalbot píše:...firemní car policy mu povoluje pouze škoda/vw/ford/opel, tak si bere superba...
Tomu říkáš výběr jo? Já bych teda z toho nechtěl ani jedno. Všechno hnusný, nudný a poruchový jebky (beru to podle vlastních nebo blízkých zkušeností ne podle mainstreamových "recenzí"). To je výběr typu píchni nebo řízniHarous píše:Tak to si za to může tak trochu sám ne?Michaltalbot píše:...firemní car policy mu povoluje pouze škoda/vw/ford/opel, tak si bere superba...Jedna věc je když toho služebáka vyfasuje a druhá když si může vybrat. To pak totiž to nadávání po první jízdě dostává nový rozměr.
Pořád to výběr je. A předpokládám, že mezi Mondeem, Insignií a Superbem jsou rozdíly dost velký. A kdyby mohl jít i o třídu níž tak se výběr zase rozšiřuje. Podle toho popisu to vypadá, že si vybral Superba od stolu a po první jízdě se divil. Za to si ale vážně může sám.Michaltalbot píše: Tomu říkáš výběr jo? Já bych teda z toho nechtěl ani jedno. Všechno hnusný, nudný a poruchový jebky (beru to podle vlastních nebo blízkých zkušeností ne podle mainstreamových "recenzí"). To je výběr typu píchni nebo řízni
Tak já taky nepsaz že si ze Sierry má někdo sedat na prdel, co je špatně že ho posuzovali podle toho čím prijel.Kubas píše:Had: tak zas těžko můžeš čekat že každej druhej je znalec který ocení starý auto.... obzvlášť Sierru, která tady jezdila před dvaceti lety v obrovských počtech a dnes to fakt vypadá že kdo ji ještě má, tak prostě jen proto, že nemá na nic lepšího....Já taky nečekám že když někam přijedu Novantou tak že si z toho někdo sedne nazadek.... myslím že to je celkem přirozené....
To si děláš srandu. Vážně někdo montuje do aut ještě tvrdší sedačky než jsou v Superbu?Petr147 píše:A sice se to nezdá, ale rozdíl v Sup/Passat jde znát na první sednutí, Sup má už třeba jenom výrazně měkčí sedačky
To je možné ale má kdysi bývalá Mazda 323 F stala asi jako ochcáfka a sedačky jak lusk.Petr147 píše:jenže 159 stála nová 2x tolik, taky jsem nedávno jel ve stejný den VW Lupem a Citroenem C6 a to byl sakra rozdíl!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti