Dnes sa nám poriadne ochladilo, no a keď som prišiel do mesta, tak alfica nechcela otvoriť kufor

Naštartoval som znova, vypol a už to chodilo

qpkqkma píše:Všetko sa zatial zdá OKŠtartuje na brnk, utiahol som preistotu kontakty na baterke, ale nezdali sa volné.
Dnes sa nám poriadne ochladilo, no a keď som prišiel do mesta, tak alfica nechcela otvoriť kuforZas som začal chytať nervy, ani tlačidlo ani kluč.
Naštartoval som znova, vypol a už to chodiloHold, nízke teploty dajú zabrať nielen nám
Dnes se mi podruhé asi za 3 měsíce tohle stalo taky, zhasnul sem motor, za 5 minut jsem chtěl zase nastartovat a nic, jen to cvaklo a zhaslo, předpokládám že to bude to stejný, mě se naštěstí povedlo asi na 10 pokus nastartovat. Když se mi to stalo poprvé, tak to bylo taky během toho co jsem vypnul motor, odběhl na minutu zaplatit lístek za parkování a pak jsem nemohl nastartovat.qpkqkma píše:Takže update: dnes si auto odtiahla odťahovka do servisu.
Auto po vloženi klucika a stlaceni tlacitka nic neurobilo. Zacalo zhavit, ako vzdy, potom po stlaceni len cvaklo rele a zamklo/odomklo kluc. Hlaska ziadna...
aspoň nebudem robiť šoféra cez víkend
Volal mi dnes ráno mechanik a je to mŕtvy štartér, takže byť tebov tak sa pripravímDnes se mi podruhé asi za 3 měsíce tohle stalo taky, zhasnul sem motor, za 5 minut jsem chtěl zase nastartovat a nic, jen to cvaklo a zhaslo, předpokládám že to bude to stejný, mě se naštěstí povedlo asi na 10 pokus nastartovat. Když se mi to stalo poprvé, tak to bylo taky během toho co jsem vypnul motor, odběhl na minutu zaplatit lístek za parkování a pak jsem nemohl nastartovat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti