Ta Vysočina se mi jako nápad líbí!MikeC píše:@Kubas: Díky, Kleofášovi jsem napsal.
@Michaltalbot: Tak koukni na předchozí stránku, je tam odkaz na hlasování (no dobře, dám ho i semhttp://doodle.com/poll/v45pz7apmumemzbi) o tom, komu vyhovuje který termín, tak dej hlas co je za Tebe OK ;)
Jinak lokalitu ještě nevím, klidně dávejte nějaké návrhy - vím, že minule tu padalo něco ve stylu Kámen, atd. ale pochybuju, že budeme na srazu 164 platit okruhTakže spíš bych se držel v oblasti Vysočina, atd. ať je to ze všech koutů republiky +- stejně daleko.
Tak co Vy na to? Spanilka může být do skanzenů (20 km) nebo jako přírodní okruh nebo do Žďáru (Santiniho Zelená Hora, 6 km) či Přibyslavi (bitva u Přibyslavi, 16 km). V penzionu pak promítání videí a fotek s tématikou AR 164 (např soutěž o nejlepší foto s AR 164). Kdo by pak měl zdroj do tomboly s něčím pro 164ky a jejich údržbu, a dá vědět. Za mne třeba 8v hlava na TSDobrý den,
Děkujeme za poptávku.
V termínu 6.5. máme zatím k dispozici 8 pokojů - 23 lůžek. Cena je 350Kč/lůžko/noc. Slevy na 1 noc neposkytujeme.
Termín 13.5 máme ubytování plně obsazeno.
Kapacita parkoviště cca 40 míst.
Možnost grilování ano, promítání také - záleží kolik Vás bude. Na oba termíny možnost místnosti ve "vinárně" - kapacita 50 osob.
V případě zájmu, prosím napište.
Já jsem pro tuhle lokalitu všema deseti.petr164 píše:
Tak co Vy na to? Spanilka může být do skanzenů (20 km) nebo jako přírodní okruh nebo do Žďáru (Santiniho Zelená Hora, 6 km) či Přibyslavi (bitva u Přibyslavi, 16 km). V penzionu pak promítání videí a fotek s tématikou AR 164 (např soutěž o nejlepší foto s AR 164). Kdo by pak měl zdroj do tomboly s něčím pro 164ky a jejich údržbu, a dá vědět. Za mne třeba 8v hlava na TSTolik moje nápady a iniciativa.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host