Něco nového, za co zde budu asi rituálně zabit....
Tak či tak ... na fotkách to dost bije do očí, je to tou bílou, ale jak jsem kolem toho tři dny chodil, tak si na to člověk v klidu zvykne a díky 19" to ani nevypadá tak super mohutně. A jezdit 7cm nad zemí bude taky prdel

Další věci jako jsou prahy, blatníčky a zadní nástavce jsou nachystány na příští týden na lak, následně se to složí (snad) a bude se moct hrkat. A to ještě není všechno, Horste!
Dělaly se taky červené kroužky do světel, rozměřily se a nachystaly loga na středové krytky kol atd., při koupi kol jsem bral kola i s gumama, jen teda zadní už to měly opravdu za sebou (na plátno), takže zůstaly dvě Kumho Ecsta a dvě Uniroyal Rainsport II. Do posledního dílu se složil interiér, který jsem teda samozřejmě ještě nevyfotil, udělala se nějaká pohledovka v motorovém prostoru, je nachystaný carbon airbox BMC CDA co byl na 156 (
https://www.youtube.com/watch?v=Xbf3PWf2Rkw ), nachystala se díra v nárazníku pro druhé dvě koncovky, kde teda stihnem do Bruntálu udělat jen nerezový koncový díl, ale s tím se tak nějak počítalo-hlavně to teď nějak stihnout.
Tak snad obě auta zdárně dotáhneme do konce a dorazíme