cendler píše:směřuje to k rozvodům, takže jsou otevřený
Ok díky

cendler píše:směřuje to k rozvodům, takže jsou otevřený

Všichni mi řekli, že si o tom něco přečtou a pak dají vědět. Všichni mi dali vědět, ale řekli, že to dělat nebudou. Že prej když se ty klapky zaaretujou, hrozí ukápnutí vstřiku nafty na píst a prej se to může propálit.. Proto to dělat nebudou.. -_-
 Všichni mi řekli, že si o tom něco přečtou a pak dají vědět. Všichni mi dali vědět, ale řekli, že to dělat nebudou. Že prej když se ty klapky zaaretujou, hrozí ukápnutí vstřiku nafty na píst a prej se to může propálit.. Proto to dělat nebudou.. -_-A to ti řekli kde? Já mám klapky venku už 150kkm a 156 je vůbec v sání neměli. A přesto se nám písty nepropalují. Ukápnutí nafty hrozí pokud máš špatné vstřikovače.thebudhaaa píše:Jo jo, bohužel..Všichni mi řekli, že si o tom něco přečtou a pak dají vědět. Všichni mi dali vědět, ale řekli, že to dělat nebudou. Že prej když se ty klapky zaaretujou, hrozí ukápnutí vstřiku nafty na píst a prej se to může propálit.. Proto to dělat nebudou.. -_-
 Sání je venku, podle všeho jsou klapky v cajku, jenom je v hajzlu ta lišta co to ovládá. Tak že, mám ty klapky vymlátit a zaslepit to? Nebo je mám zprovoznit? V práci si na to můžu tu lištu vyrobit a uchytit to segrovkama, tak že už to nikdy nevyskočí. Co je lepší?
 Sání je venku, podle všeho jsou klapky v cajku, jenom je v hajzlu ta lišta co to ovládá. Tak že, mám ty klapky vymlátit a zaslepit to? Nebo je mám zprovoznit? V práci si na to můžu tu lištu vyrobit a uchytit to segrovkama, tak že už to nikdy nevyskočí. Co je lepší? Tak že když to těch 100tis. km vydrží, nevadí mi to.
 Tak že když to těch 100tis. km vydrží, nevadí mi to.

... Nerad to rikam, ale budu se muset priklonit nejspis taky k radikalnimu reseni. I presto se zkusim zeptat zda to nekdo zkousel repasovat? Sehnat nove klapky a cele nove tahlo. Melo by se to dat cele povymenovat, ale nikde nemuzu sehnat nahradni klapky ani to tahlo takze to nejspis zavarim, zabrousim a slus.
 ... Nerad to rikam, ale budu se muset priklonit nejspis taky k radikalnimu reseni. I presto se zkusim zeptat zda to nekdo zkousel repasovat? Sehnat nove klapky a cele nove tahlo. Melo by se to dat cele povymenovat, ale nikde nemuzu sehnat nahradni klapky ani to tahlo takze to nejspis zavarim, zabrousim a slus. , ale vic si pohravam s myslenkou, ze to sani koupim nejspis cele nove a jen to behem pristiho vikendu prohodim... Necham si to jeste projit hlavou ...
, ale vic si pohravam s myslenkou, ze to sani koupim nejspis cele nove a jen to behem pristiho vikendu prohodim... Necham si to jeste projit hlavou ...Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host