Napadlo mě založit nové vlákno pro naše Jihomoravské seskupení. Brno sice svůj klub* má, ale přecijen, na úplném spodním okraji Moravy u Pálavských kopců něco chybělo. Tak jsme se někdy v létě 2014 (tuším) rozhodli, že vyrazíme na Pálavu. Pár lidí jsem znal, tak jsem se obepsal a koho jsem neznal, tak tomu jsem dal za stěrač náborový letáček*. Klaplo to a sjeli jsme se v počtu asi sedmi aut. Po Pálavě jsme se spojili s lidma z Břeclavi a udělali první sraz. Potom aktivita dosti klesla a obnovila se až v létě tohoto roku, kdy jsme dali druhý sraz a teď na podzim za příležitosti Vánočního burácení (375 motorek 24.prosince na jednom místě, no neber to). Naposled jsme se slezli včera, na kafe, taková hurá akce

Tohle by mohl být dobrý začátek. Rádi bychom dělali nějaké pravidelné srazy, výlety na větší srazy (už teď víceméně jasné Gliwice, Pálava a Bruntál), posezení, pokec, kafe, motokáry a jiné aktivity, případně nějaké propagační předměty. Uskupení má na tlamoknížce* cca. 30 členů, z toho 10 je jich opravdu aktivních. Po Novém roce uděláme malinko změny, vypíšem nějaké srazy atd. a budu to házet i sem. Pokud je tu někdo z těchto končin a chtěl by se k nám přidat, tak budeme jedině rádi, je s námi zábava