Jen nevím jestli toho auta na ježdění do práce nebude škoda

Radim píše:přinejhorším za 3 roky na veterány.. pokud se tedy stav zachová. na běžný ježdění to nebylo úplně dobře zpřevodovaný (myslím teď do města), je to prostě auto se silným motorem na ježdění rychle.. po městě byla ideální dvojka pokud jsi chtěl držet +- limity a nedusit to na trojku. podvozek je překvapivě komfortní, a hodně vydrží. sedačky famózní, rád jsme v tom dával dlouhý přesuny přes republiku.
přiznám se, že být tam ta modernější verze motoru, tak mě cuká šrajtofle. ale první chci dodělat jedno auto, než pořídím další.
sA.J.Michal píše:Radim píše:přinejhorším za 3 roky na veterány.. pokud se tedy stav zachová. na běžný ježdění to nebylo úplně dobře zpřevodovaný (myslím teď do města), je to prostě auto se silným motorem na ježdění rychle.. po městě byla ideální dvojka pokud jsi chtěl držet +- limity a nedusit to na trojku. podvozek je překvapivě komfortní, a hodně vydrží. sedačky famózní, rád jsme v tom dával dlouhý přesuny přes republiku.
přiznám se, že být tam ta modernější verze motoru, tak mě cuká šrajtofle. ale první chci dodělat jedno auto, než pořídím další.
Tak jsem pánovi psal a se značkama to vypada nadějně, že by se udělala dovozová STK. Nyni tomu praskla jedna hadička od vody, takže se počůrala. Za 14 dní si tam udělám výlet a uvidíme o kolik budu chytřejší při sednutí do limuzíny
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů