mam jen pres mobil diag.a tam nejde vice veci najednou jen 4veci merit..proto sem vynechal 2.val at je rychlost motoru.
Asi špatne hodnoty co

tipuj 1. a 4. k.o

Po vymene spojky + setrvaku veskere pazvuky jsou pryc a vse je ok, bohuzel regulator u altiku to vzdal po vymene volnobezky u altiku a auto je ted jedna diskoteka s tim, ze otacky kolisaji s kazdym bliknutim na palubovcemanftw9 píše: 14.5.2017, ned 18:26 Skusal som to , po nastartovani nic , secko ok , aj ked som stlacil spojku. Za tepla to jemne vrci aj ked vobec so spojkou nic nerobim , na neutral. Spojka je sice tvrda ale ked ju stlacim , nekope ani nic nehrci nejak inak. Nemoze to mat nieco spolocne a tym ze kef nastartujem , trochu mi kolisaju otacky ? Tak 3-4 krat to jemne poskoci...
Dakujem za info, presne ako pises, dost tezke to bylo najit, ja som nenasiel, ale kamarat v garazovem servisu to nasel, dost se musel hrabat a nejak nadvihovat sedadlo, ale nakonec nasel a kufor sa otvorilRasputin píše: 23.5.2017, úte 08:24 sedak je nutne silou nadvihnut(par cm sa to da), a potom smatrat kym to nenajdes![]()
je to tam ako pises, akorat dost skryte a trebalo sa posmatrat. dakujemswoop01 píše: 23.5.2017, úte 09:26 >Thomassk: Mozna je to u jinych modelu ruzne, ale u me (sedan) je tahlo nouzoveho otevreni kufru umisteno pod levym rohem zadni sedacky. Nani treba nic nasilim nadzvedavat... jen prsty zasmatrat! Je male, cerne a drobe skryte. Staci jen zatahnout a kufr povyskoci.
Pujcil jsem si obrazek z webu, z inzerce a vyznacil jsem ti tam cervene, kde by to tahlo melo asi byt.
tahlo2.JPG
Ad.: problem s oteviranim muzou zpusobovat prerusene kabely v gumove chranicce mezi kastli a vykem kufru. Rozdelal bych tapec kufru, kabely odpojil a to same bych udelal i uvnitr kufru a cele vedeni, mezi kufrem a kastli, prozvonil... Pak bych hledal dal.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Marshaleq a 1 host