po dlhom čase sa mi podarilo nahovoriť brata, aby sa so mnou pozrel na zadné cúvacie senzory, ktoré mi skoro rok nefungovali

tak povyťahoval kabeláž, pozreli sme či niekde nie je prasknutá, preletovali niektoré spoje, prepípli elektrickou skúšačkou, všetko vypadalo OK a cúvacie nešli

nakoniec ešte brat našiel zlomený kábel ešte pred tou zásuvkou kde sa spájajú kabeláže - našťastie tam bola hlavná chyba, tak cúvacie už fungujú
tiež dostala nové stierače - aero-twiny a je vidieť že nové sú nové
ja som si ešte medzitým prehadzoval nové stredové krytky na elektrónoch a keď som mal dole predné kolesá, vidím že znovu mi derie vnútrajšky pneumatík (kupoval som v marci nové NEXENy) - oboch. počujem slabý buchot od nápravy, tak sme trošku popáčili nápravy kde je vôľa - pravé horné rameno už je chytené, bude musieť ísť znovu na výmenu, a auto musím dať niekomu na zdvihák a pozrieť čo to môže ešte robiť, lebo v januári išli nové tlmiče, uloženia tlmičov, struny.. no porazí ma, na tieto naše slovenské cesty to nie je auto, a to najviac mi nakladá manželka kvôli tomu
teraz máme najazdených 210.000 km, časom pôjde turbo na repas lebo už píska ako sanitka takže je to taký žrútik peňazí manželka má oprávnene radosť... asi ozaj kúpim iné auto, niečo väčšie keď už sme traja